Mahmut Övür; Gül, Babacan ve diğer AK Parti küskünlerinin parti kurmalarının ne anlama geldiğini yazdı

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür 'Babacan ve rüzgara kapılanlar' başlıklı yazısında Abdullah Gül, Ali Babacan ve diğer AK Parti küskünlerinin siyasi parti kurmalarının ne anlama geldiğini yazdı.

Sabah yazarı Mahmut Övür bugünkü yazısında yeni parti kurma hazırlıklarında sona gelen Abdullah Gül, Ali Babacan ve AK Parti küskünlerinin siyasi parti kurmalarının ne anlama geldiğini yazdı.

Mahmut Övür, Gül ve Babacan ekibinde seçimsiz dönemin 4 yıl sürmeyeceğinin konuşulduğunu belirtti.

Övür yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Peki, böyle bir zeminde ve önümüzde seçimsiz 4 yıl varken, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün arkasında olduğu Ali Babacan'lı AK Parti küskünlerinin siyasi parti kurmaları ne anlama geliyor?

Sorunun cevabı aslında yukarıdaki tabloda saklı... Sıkıştırılan Türkiye, daha da sıkıştırılarak sorunlara odaklanması engelleniyor. Oysa bütün kuşatmalara rağmen AK Parti, 31 Mart'ta bazı büyükşehirleri kaybetse de Cumhur İttifak'ıyla birlikte yüzde 52 oy alarak gücünü korumayı bildi. Ve ilk kez o sorunlara dış müdahale olmadan çözüm üretecek bir zaman dilimi yakaladı."

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı