Madame Coco’dan Denizlili zanaatkar kadınlara destek

Madame Coco, Denizli'de üretimden raflara gelene kadar bir çok aşamadan geçen kroşe havlulara zanaatkar ellerin değdiğini belirterek zanaatkar kadınları desteklediğini duyurdu.

Madame Coco’dan Denizlili zanaatkar kadınlara destek

Madame Coco, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Denizlili zanaatkar kadınları desteklediğini duyurdu. El emeği göz nuru havluları işleyen zanaatkar kadınlar, hem aile ekonomisine katkıda bulunuyor hem de özgürleşiyor.

Denizli’de üretimden raflara gelmesine kadar birçok aşamadan geçen kroşe havluların ardında zanaatkar ellerin bulunduğunu belirten Madame Coco, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm zanaatkar kadınları kutladı.


Yüzde 100 pamuk el emeği ürünler
Yapılan açıklamada; kadın ağırlıklı bir istihdam politikası izlediklerini belirten şirket, marka iş birliklerinde özellikle kadın el emeğini içeren üretimleri tercih edildiğini bildirdi. Denizlili zanaatkar kadınları desteklediğinin altını çizen şirket, Fransız esintili çizgisi ile Türkiye’deki kullanıcıların talepleriyle uyumlu bir şekilde buluşturarak geleneksel ve modern tasarımlar el yapımı ve el dokuma tekstil ürünlerine uygulandığını belirtti.


Madame Coco’nun yüzde 100 pamuk ve bazı bambu pamuk karışımı havluları için geleneksel yöntem tığ ile kroşe yapan zanaatkar kadınların el emeği ürünleri, kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görüldüğü de kaydedildi.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi