Kürt sorunu yoktur! PKK sorunu vardır: Nedim Şener yazdı

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener "“Çözüm” diyen önce bu tabloya baksın" başlıklı yazısında 31 Mart seçimleri sonrası HDP, CHP ve İP'nin gizli gizli yeni bir Anayasa değişikliği üzerine çalıştığı yazılıp çizildiği bilgisini aktardı.

Posta yazarı Güneydoğu'da PKK’nın hendekler açması ve 793 şehit vererek biten sürecin bir başka versiyonunu piyasaya sürmeye çalıştıklarını ve bu sorunu 'Kürt Sorunu' diye adlandırdıklarını belirterek 'Kürt sorunu' olmadığını 'PKK sorunu' olduğunu vurguladı. Şener sözlerine şu ifadelerle devam etti:

Sorunun adını onlar da “Kürt sorunu” koyuyorlar. Yanılıyorlar, “Kürt sorunu” yoktur, artık Amerika Birleşik Devletleri’nin silah ve para verdiği, Avrupa Birliği ile siyasi hamiliğini de yaptığı terör örgütü PKK sorunu vardır.

PKK herkesin sorunu

Emperyalist ülkelerin Türkiye’ye karşı kullandığı PKK ile mücadele sadece devletin güvenlik güçleri ile çözebileceği bir sorun olmaktan çoktan çıktı. Bu mücadelede toplumsal psikoloji, medya ve uluslararası algı operasyonları boyutu önemli.

PKK’ya terör örgütü diyemeyen, PKK elebaşı Öcalan için “Sayın” ifadesini kullanan zihniyet ve 11 aylık bebeği annesiyle havaya uçuran PKK terör örgütü ile mücadele yalnız iktidarda kim olursa olsun sadece hükümetin ve devletin güvenlik güçlerinin değil, hukukun dışına çıkmamış, insan hakları ve demokrasiye inanmış tüm partilerin, sivil toplum kuruluşlarının hatta her bireyin vicdani borcudur. Kime karşı mı?

Nedim Şener'in yazısının tamamı

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı