Xiaomi Mi Band 7 muazzam özelliklerle geliyor!

Xiaomi'nin yeni nesil akıllı bilekliği muazzam özelliklerle birlikte geliyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Xiaomi Mi Band 7 muazzam özelliklerle geliyor!

Xiaomi Mi Smart Band 6, geçen yıl mart ayının sonunda duyurulmuştu. Daha büyük bir ekran ve SpO2 takibi de dahil olmak üzere birçok önemli özellikle duyurulan modelden sonra bu Mart ayında Xiaomi Smart Band 7 ile ilgili birçok ayrıntı sızdı. İşte detaylar

Sürüm 6, 152 x 486 piksel çözünürlüğe sahip 1,56 inç hap şeklinde bir ekrana sahiptir. Yeni model olan Xiaomi Smart Band 7, 192 x 490 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Dikey çözünürlüğün temelde aynı olduğunu, ancak yatay çözünürlüğün daha büyük olduğunu ve ekranın daha geniş olacağını belirtelim. Sihirli "Retina çözünürlüğü" sayısı olduğu için piksel yoğunluğunun aynı kalmasını bekliyoruz.

GPS, Xiaomi bilekliklerinde eksik olan bir diğer önemli özellikti ancak Smart Band 7, GPS, GLONASS, Galileo ve BeiDou'yu destekleyebilir. Sürüm 7'nin konumlandırması varsa, birkaç mod sunacaktır.

Xiaomi Mi Band 7 muazzam özelliklerle geliyor!

Bataryaya geri dönersek, bazı özellikleri devre dışı bırakacak birkaç güç tasarrufu modu olacak. Modlardan biri, arka planda yalnızca adım sayacını ve temel uyku takibini sürdürecek. Mi Smart Band 6, 15 günlük pil ömrü sundu, 7 muhtemelen 15 günü de hedefleyecek.

Xiaomi Smart Band 7 ile ilgili sızan bilgilerden biri de sizi uyandırmadan önce hafif uykuya geçmenizi bekleyen Akıllı Alarm özelliği. Bu özellik ilk çıkan orijinal modelde yer alıyordu ancak daha sonraki versiyonlardan kaldırılmıştı.