Karar yazarı Akif Beki, Ahmet Davutoğlu'nun siyaseti hangi şartla bırakacağını yazdı!

Karar gazetesi yazarlarından Akif Beki, dün canlı yayında Ahmet Davutoğlu'na merak edilen tüm soruları sordu. Beki, Davutoğlu'nun hangi şartla siyaseti bırakacağını yazdı.

Dün hemen herkesin ilgisi Bidebunuizle YouTube kanalındaki canlı yayındaydı. Canlı yayının konuğu Ahmet Davutoğlu idi. Karar Gazetesi yazarı Akif Beki, Yavuz Oğhan ve İsmail Saymaz, Ahmet Davutoğlu'na üç saat boyunca merak edilen tüm soruları sordu.

Beki, eski başbakan Ahmet Davutoğlu için "Kapıları kapatmıyor, sürecin getireceklerine açık, kendini baştan bağlamıyor. AK Parti içinde pazara değil mezara dek de kalabilir. Ya da siyasetten tamamen çekilmesine kadar bile gidebilir süreç. " şeklinde ifadeler kullandığı yazısında , Davutoğlu'nun eleştirileri dikkate alınıp parti ve hükümet sistemi düzeltilene kadar durmayacağını, konuşmaya, eleştiri ve önerilerini sıralamaya devam edeceğinin altını çizdi.

Beki yazısında şu ifadelere yer verdi:

Kirişi kırmaksa kirişi kırmak, yol ayrımıysa yolunu ayırmak, diz kırıp oturduğu yerde oturmaksa dizini kırıp oturmak. Yani üniversite derslerine, kitap yazmaya, akademik hayata geri dönmek dahil... Bütün seçenekleri masada hazır tutuyor.

Susmamasının getirdiği rahatsızlık ve baş ağrısından kurtulmanın yöntemini kendi ağzıyla gösterdi. Davutoğlunu durdurmak için yapılacak şey, önerilerini hayata geçirmek. O takdirde tüm iddialarından vazgeçip siyasetten emekliliğe sevk edilmeye gönüllü, terk-i siyasete dahi razı.

Merak gidermeye, beklentileri karşılamaya yeter mi, takdir izleyenlerin.

Fakat istediğiniz raddeye sıkıştırın, şimdilik duyup duyacağınız bunlar. ‘Siyaseti bırakırım yine de manifestoyla deklare ettiğim davayı ve pozisyonu bırakmam’ diyor, başka da bir şey demiyor.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu