İzmir Büyükşehir'in ilk bedensel engelli özel kalem müdürü Nur Özgül oldu

 İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Levent İşler'in buradaki görevine son verilirken, İşler'in yerine Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'in Seferihisar Belediyesi'nde 10 yıldır birlikte çalıştığı bedensel engelli olan ve tekerlekli sandalye kullanan Özel Kalem Müdürü Nur Özgül getirildi.

İzmir Büyükşehir'in ilk bedensel engelli özel kalem müdürü  Nur Özgül oldu

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Levent İşler'in buradaki görevine son verilirken, İşler'in yerine Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'in Seferihisar Belediyesi'nde 10 yıldır birlikte çalıştığı Özel Kalem Müdürü Nur Özgül getirildi. Bedensel engelli olan ve tekerlekli sandalye kullanan Özgül, böylece Büyükşehir'in ilk engelli özel kalem müdürü oldu.


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önceki dönem belediye başkanlığını yapan Aziz Kocaoğlu'nun, özel kalem müdürlüğü görevine getirdiği ve 13 yıldır burada vekaleten çalışan Levent İşler, bu görevden alındı. Aynı zamanda Yazı İşleri Kararlar Dairesi Başkanı olan İşler, asli görevini yürütmeyi sürdürecek. Levent İşler'in yerine, Tunç Soyer'in Seferihisar Belediye Başkanı olduğu dönemde özel kalem müdürü olarak görev yapan Nur Özgül getirildi. Bedensel engelli olan ve tekerlekli sandalye kullanan Nur Özgül, böylece Büyükşehir'in ilk engelli Özel Kalem Müdürü oldu. Özgül, seçim çalımalarında farkındalık yaratmak amacıyla tekerlekli sandalyeye binen Soyer'in etkinliğine de katılmıştı.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi