Redmi Note 10S için Global MIUI 13 güncellemesi yayınlandı!

Xiaomi'nin fiyat-performans telefonu Redmi Note 10S için global MIUI 13 güncellemesi yayınlandı. Güncellemenin detaylarını ve indirme linklerini bu haberimizde bulabilirsiniz.

Redmi Note 10S için Global MIUI 13 güncellemesi yayınlandı!

Xiaomi, Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesini Redmi Note 10S'e global olarak yayınlamaya başladı. Bu güncelleme şu anda yalnızca pilot test kullanıcıları için sunulurken, güncellemede herhangi bir sorun olmadığı takdirde genel olarak dağıtıma çıkması bekleniyor.

Değişiklik günlüğüne baktığımızda çoğu cihazla aynı değişiklikler yapılmış. Buna göre doğrudan kenar çubuğundan "kayan pencereler" olarak açılabilen yeni hızlı erişim çubuğu ve uygulamaların performansı için geliştirmeler mevcut. Ayrıca güncelleme, sistem güvenliğini artırmak için Nisan 2022 güvenlik yamasını içeriyor ve Android sürümünü Android 12'ye çıkarıyor.

Redmi Note 10S Global olarak güncellenmeye başladı

Redmi Note 10S için global MIUI 13 çıktı!

Redmi Note 10S için yazılım güncellemesi, V13.0.2.0 SKLMIXM yapı numarasıyla isimlendiriliyor. Kullanıcılar OTA olarak almadıysa, aşağıdaki orijinal 2,9 GB'lık bir güncelleme dosyasını manuel olarak flash edebilirler.

Global olarak Redmi Note 10S kullanıcısıysanız, en son MIUI 13 güncellemesi hakkında bir bildirim alabilirsiniz. Henüz almadıysanız, Ayarlar>> Yazılım güncellemesine gidip yeni güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.

Redmi Note 10S – Küresel Kararlı V13.0.2.0 SKLMIXM

Değişiklik günlüğü:

[Sistem]

  • Android 12 tabanlı kararlı MIUI 13
  • Android Güvenlik Yaması Nisan 2022'ye güncellendi. Artan sistem güvenliği.

[Daha fazla özellik ve iyileştirme]

  • Yeni: Uygulamalar, doğrudan kenar çubuğundan kayan pencereler olarak açılabilir.
  • Optimizasyon: Telefon, Saat ve Hava Durumu için gelişmiş erişilebilirlik desteği.
  • Optimizasyon: Zihin haritası düğümleri artık daha kullanışlı ve sezgisel.