Kız yurdu önünde mastürbasyon yapan sapık yakalandı!

İzmir'de bir kız yurdunda mastürbasyon yaptığı iddia edilen adam görüntülerden sonra yakalandı. Daha önce de cinsel tacizden suç kaydı varmış.

Kız yurdu önünde mastürbasyon yapan sapık yakalandı!

İzmir'de Gazi Ayşe Hanım KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerinin kaydettiği görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Sapık S.A. kız yurdu önünde mastürbasyon yaptığı iddia edilmişti. Yayınlanan görüntülerin ardından polis şüpheliyi yakaladı. Meğer şüphelinin daha önce de cinsel tacizden suç kaydı bulunuyormuş.

Kız öğrenci yurdunda uygunsuz hareketler yapmıştı

İzmir'in Buca ilçesinde dün  Gazi Ayşe Hanım KYK Kız Öğrenci Yurdu'nun önünde meydana gelen olayda bina karşısında uygunsuz hareketler yapan şüpheli, cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Kız öğrenci yurdunun karşısına geçip mastürbasyon yapan sapığın bulunup cezanın verilmesini talep edilmişti. S.A., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Kız yurdu önünde mastürbasyon yapan sapık yakalandı! - Resim : 1

Daha önce de cinsel taciz suçundan kaydı varmış

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 30 noktada kamera incelemesi yapıldı. Şüphelinin, 'cinsel taciz' suçundan kaydı olan S.A. olduğu belirlendi. S.A., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.