Fehmi Koru, Rabia Naz cinayetini 1,5 yıl aradan sonra ilk kez kaleme aldı!

Fehmi Koru, Rabia Naz cinayetini 1,5 yıl sonra köşesine taşıdı ve "Bu konuyu 1,5 yıl gecikerek ele aldığım için mahçubum…" dedi. Fehmi Koru, Rabia Naz dosyasının "intihar" denilerek kapatılmasına "11 yaşında bir çocuk intihar etmiş olabilir mi?" diyerek karşı çıktı.

Fehmi Koru, Rabia Naz cinayetini 1,5 yıl aradan sonra ilk kez kaleme aldı!

Fehmi Koru, Giresun'un Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan cinayetini, 1,5 yıl sonra ilk kez bugün kaleme aldı.

Bugünkü yazısında "11 yaşında bir çocuk intihar etmiş olabilir mi? Bir süredir toplumu sarsacak boyutlara ulaşan intihar salgını çocuklara kadar bulaşmış mıdır gerçekten?" diye soran Fehmi Koru "11 yaşındaki çocuğun intihar ettiğine inanan bir yargımız ve siyaset alanından kişiler var." ifadelerini kullandı. 

Rabia Naz dosyasının "intihar" denilerek kapatılmasına karşı çıkan Fehmi Koru, "Rabia’nın ölümünü araştırma dosyası yeniden açılmalı, ‘intihar’ dışındaki iddiaların geçerliliği de sorgulanmalıdır. Günümüz adli tıp teknolojisi gerçeği ortaya çıkaracak seviyededir." dedi. 

Fehmi Koru'nun tüm yazıları

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık