Ethereum ve Bitcoin Almak için 5 Neden?

Ethereum ve Bitcoin Almak için 5 Neden?

Ethereum ve Bitcoin Almak için 5 Neden?

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) en popüler kripto para birimleri olarak öne çıkıyor. Kripto para piyasasına adım atan hemen herkes en azından birkaç kez Bitcoin al - sat ya da Ethereum al - sat işlemi yapmıştır. Bitcoin ve Ethereum, aynı zamanda piyasa değeri en büyük iki kripto para birimi oldukları için en güvenilir kripto paralar olarak kabul ediliyor. Bugün birçok yatırımcı, geleneksel yatırım araçlarına alternatif olarak da Ethereum ve Bitcoin alıyor. Peki neden Ethereum ve Bitcoin almalısınız? 

Bitcoin ve Ethereum piyasa değerleri

Bugün Bitcoin, yaklaşık 445 milyar dolarlık; Ethereum ise 225 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Bu da Bitcoin ve Ethereum’u piyasa değeri en büyük iki kripto para birimi yapıyor. Yüksek piyasa değerleri sayesinde bu kripto paralar, zorlu piyasa şartlarında ayakta kalmayı daima başarıyor. 

Yüksek likidite

Bitcoin ve Ethereum, en yüksek likiditeye sahip kripto paralar arasındadır. Yani büyük miktarlarda Ethereum ve Bitcoin al - sat işlemlerini bile her an yapabilirsiniz.

Bitcoin ve Ethereum almak çok güvenli

Bitcoin ve Ethereum, merkeziyetsiz kripto para birimleridir. Yani bir kişi, bir başka kişiye aracısız şekilde BTC coin ya da ETH coin gönderebilir. Bitcoin ve Ethereum işlemlerine hükümetler ya da bankalar gibi merkezi oluşumlar müdahale edemez. Merkeziyetsizlik, Bitcoin ve Ethereum’u son derece güvenli kılar.

Ethereum ve Bitcoin almak çok kolay

Ethereum ve Bitcoin al - sat işlemleri kripto para borsaları üzerinden yapılabilir. Kripto para borsalarında işlem yapmak için ihtiyacınız olan tek şey internet bağlantısıdır. Bir kripto para borsasına kaydolduktan sonra 7/24 ve dünyanın herhangi bir yerinden ETH coin ya da BTC coin alıp satabilirsiniz. Türk lirası ile Ethereum ve Bitcoin al - sat işlemi yapmak da oldukça kolaydır. Bitlo üzerinden güvenli bir şekilde Türk lirasıyla ETH coin ya da BTC coin alıp satabilirsiniz.

Yatırım aracı olarak ETH ve BTC

Kripto paralar altın, dolar gibi varlıklara kıyasla riskli yatırım araçları olarak görülmektedir. Ancak birçok uzman Ethereum ve Bitcoin’in iyi birer yatırım aracı olduğunu düşünüyor. Bitcoin, sınırlı arzıyla deflasyonist bir yapıya sahip. Ethereum ise Ethereum 2.0 güncellemesiyle beraber ETH coin üretimini zorlaştırarak daha deflasyonist bir yapıya bürünecek. Uzmanlar, ETH ve BTC’nin yüksek piyasa değerleri sayesinde zorlu piyasa koşullarının altından kalkabildiğini ve uzun vadede yatırımcısına hep kazandırdığını da vurguluyor.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık