Cumhurbaşkanı Erdoğan S-400 toplantısına FOX TV'yi davet etmedi! FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ne dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Vahdettin Köşkü'nde medya temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıya FOX TV'yi davet etmedi. FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk Twitter hesabından bir açıklama yaparak "@FOXhaber diğer kanallara sorup mu haber yapacak?" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Vahdettin Köşkü'nde medya temsilcileri ile bir araya gelerek s-400 hakkında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basın toplantısına FOX TV'yi davet etmemesi üzerine FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ün nasıl bir gösterdiğini Gazeteciler.com yazarlarından Hatice Kübra köşesine yazdı.

Hatice Kübra 'Basına kapalı S-400 toplantısı!' başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi:

Toplantı gazetecilerle yapıldı ama kameralar kapalıydı. Dolayısıyla bu durumun "basınla yapılan basına kapalı toplantı" şeklinde yorumlanmasına neden oldu. Ama asıl dikkat çeken muhalif medyanın toplantıya çağırılmamasıydı.

Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Twitter'dan bu durumla ilgili "Ne yani ,Sayın Cumhurbaşkanı’nın ve kurmaylarının S-400’lerle ilgili görüşünü, kameralara kapalı toplantıya davet edilmeyen @FOXhaber diğer kanallara sorup mu haber yapacak? Ha bu mesajları izleyicinin büyük çoğunluğunun duymasına gerek yok diyorsanız o başka!" diyerek isyan etti.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler