Cumhurbaşkanı Erdoğan işareti verdi; Kabine değişiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda kamuoyunda sıklıkla gündeme gelen kabine değişikliğiyle ilgili tartışmalara dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan işareti verdi; Kabine değişiyor

Yurt dışı ziyaretlerini tamamladıktan sonra gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, kabine değişikliği hakkında olumlu sinyaller vererek, dinamik bir yapı kurulacağına dikkat çekti.

Erdoğan: "Dinamik Bir Yapı Kuracağız"

Erdoğan, Malezya, Endonezya ve Pakistan'dan döndüğü sırada uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özellikle AK Parti'nin yaklaşan kongresi ve bununla birlikte kabine değişikliğiyle ilgili gündeme gelen soruları değerlendiren Erdoğan, bu süreçte nasıl bir yol izleyeceklerini şu şekilde açıkladı: "Sahaya nasıl bir takım süreceğimizi soruyorsunuz. Hiçbir teknik direktör, takımını sahaya çıkarmadan önce iyi analiz yapmaz. Biz de bunun üzerinde çalışıyoruz."

İstanbul'daki Coşku ve Yenilikçi Yapı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki coşkulu atmosferin ardından bir takım yenilikçi adımlar attıklarını ve bu yaklaşımı AK Parti'nin diğer teşkilatlarına da yansıttıklarını belirtti. Yeni il başkanları ve kadın-erkek gençlik kollarının da katılımıyla dinamik bir yapı oluşturduklarını vurguladı. Ayrıca, 23 Şubat 2025'te yapılacak kongre için de hazırlıkların sürdüğünü ve bu kongrede AK Parti'nin her kademe için yenilikçi, taze bir kadro oluşturmaya devam edeceğini belirtti.

AK Parti Kongrelerinin Yenilenme ve Tazelenme Fırsatı Olduğunu Vurguladı

Erdoğan, partilerinin her kongresini bir yenilenme fırsatı olarak gördüklerini ifade etti. "Her kongremiz, AK Parti ve Türkiye için önemli dönüm noktalarıdır" diyen Erdoğan, bu süreçlerin makam yarışından ziyade hizmet aşkıyla dolu kadrolar arasında bir bayrak yarışı olarak değerlendirildiğini söyledi.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SSK yeni erken emeklilik listesi duyurdu; İşte SGK başlangıç tarihinize göre emeklilik yaşınız SSK yeni erken emeklilik listesi duyurdu; İşte SGK başlangıç tarihinize göre emeklilik yaşınız
Yeni anket geldi; KONDA'nın Ekrem İmamoğlu anketi ters köşe etti! Yeni anket geldi; KONDA'nın Ekrem İmamoğlu anketi ters köşe etti!
Canan Karatay bundan daha faydalı tatlı yok dedi! Beyni zırh gibi koruyor Canan Karatay bundan daha faydalı tatlı yok dedi! Beyni zırh gibi koruyor
Bugün başvur; Ziraat Bankası'ndan 396.000 TL faizsiz kredi Bugün başvur; Ziraat Bankası'ndan 396.000 TL faizsiz kredi
O dizinin fişi çekildi; Final yapıyor! Zeynep'in hayranları yıkıldı O dizinin fişi çekildi; Final yapıyor! Zeynep'in hayranları yıkıldı
Gidene bay bay! Gelene hay hay! Hoşcakal Mauro Icardi: İşte yeni takımı... Gidene bay bay! Gelene hay hay! Hoşcakal Mauro Icardi: İşte yeni takımı...
SON HABERLER
EYT'yi kaçıran üzülmesin; 3600, 4500, 5400 günle emekli olunabilecek! EYT'yi kaçıran üzülmesin; 3600, 4500, 5400 günle emekli olunabilecek!
Böyle emekli olanlar dikkat! SGK maaşınızı kesip tüm parayı geri istiyor! Böyle emekli olanlar dikkat! SGK maaşınızı kesip tüm parayı geri istiyor!
Berkay Gezgin kimdir nereli? Berkay Gezgin neden gözaltına alındı? Berkay Gezgin kimdir nereli? Berkay Gezgin neden gözaltına alındı?
4/D Sürekli İşçi 2025 Temmuz Zamlı Sosyal ve Mali Hakları ne olacak? 4/D Sürekli İşçi 2025 Temmuz Zamlı Sosyal ve Mali Hakları ne olacak?
Bugün başvur; Ziraat Bankası'ndan 396.000 TL faizsiz kredi Bugün başvur; Ziraat Bankası'ndan 396.000 TL faizsiz kredi
Kolpaçino'nun galericisi Şahin bambaşka biri oldu; Görenler şaşkına döndü Kolpaçino'nun galericisi Şahin bambaşka biri oldu; Görenler şaşkına döndü
Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan bu yüzden gözaltına alınmış Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan bu yüzden gözaltına alınmış
Canan Karatay bundan daha faydalı tatlı yok dedi! Beyni zırh gibi koruyor Canan Karatay bundan daha faydalı tatlı yok dedi! Beyni zırh gibi koruyor