Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliye 5 bin TL ikramiye ödemesini duyurmuştu... Emekli ikramiyesinde flaş gelilme!

Geçtiğimiz günlerde yapılan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin liralık ikramiye verileceğini duyurmuştu. Emeklilere verilmemsi planlana ikramiye ödemesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik kanun teklifine önergeyle eklendi ve düzenleme komisyonda kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliye 5 bin TL ikramiye ödemesini duyurmuştu... Emekli ikramiyesinde flaş gelilme! - Resim: 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine toplantısının ardından emeklilere bir defaya mahsus 5 bin lira ödeneceğini duyurmuştu. Emeklilere 5 bin lira ödenmesine ilişkin düzenleme, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik kanun teklifine önergeyle eklendi ve düzenleme komisyonda kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliye 5 bin TL ikramiye ödemesini duyurmuştu... Emekli ikramiyesinde flaş gelilme! - Resim: 2

Son dakika: TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda ’Emeklilere Bir Defaya Mahsus 5 bin lira Ödeme Düzenlemesi’ önergesi görüşülerek, torba yasaya eklenmesine karar verildi. Konutların turizm amaçlı kiralanması ile emeklilere 5 bin lira ödenmesine ilişkin düzenleme, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliye 5 bin TL ikramiye ödemesini duyurmuştu... Emekli ikramiyesinde flaş gelilme! - Resim: 3

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURMUŞTU

Pazartesi günü gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından yeni kararları açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapılacağını duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliye 5 bin TL ikramiye ödemesini duyurmuştu... Emekli ikramiyesinde flaş gelilme! - Resim: 4

"Bilhassa emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyorum. Bunun için bakanlarımıza yeni hazırlıklar yapmaları noktasında gerekli talimatları vermiştim. Kabine toplantımızda yaptığımız kapsamlı değerlendirmelerin ardından emeklilerimizi rahatlatacak yeni bir karar aldık.