Çankaya Belediyesi'nden kök hücre ve kan bağışı seferberliğine tam destek

Şubat ayının ilk haftası Türkiye genelinde başlatılan kök hücre ve kan bağışı seferberliğine destek veren Çankaya Belediyesi, 5-6-7 Mart belediye binası önüne kurulacak geçici ünite ile destek vermeye devam edecek.

Çankaya Belediyesi'nden  kök hücre ve kan bağışı seferberliğine tam destek

Şubat ayının ilk haftası Türkiye genelinde başlatılan kök hücre ve kan bağışı seferberliğine destek veren Çankaya Belediyesi, 5-6-7 Mart tarihlerinde belediye binası önüne kurulacak geçici ünite ile desteğini sürdürecek.


Türkiye genelinde kan stoklarının düşüş yaşamasının ardından Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan kan bağışı seferberliğine Çankaya Belediyesi de destek veriyor. Türk Kızılay ile sosyal sorumluluk projesine imza atan Çankaya Belediyesi seferberliğe öncülük ederken belediye çalışanları da kampanyaya destek verecek.


Kan Bağışı Hayat Kurtarır sloganıyla tüm insanları kan vermeye davet eden Türk Kızılay’ın başlattığı seferberliğe katkı sunmak isteyenler, Çankaya Belediyesinin Ziya Gökalp Caddesi yönünde kurulacak Kan Bağışı ünitesinde 5-6-7 Mart tarihlerinde Kan Bağışı Formunu doldurarak kan verebilecek.


Kan bağışında bulunmanın önemine değinen yetkililer, vatandaşları duyarlı olmaya davet ederken 1 kan bağışının 3 kişinin hayatını kurtardığını da hatırlattılar. Türk Kızılay’ın 168 numaralı Çağrı Merkezinden Kan Bağışı ile ilgili gerekli bilgileri edinebileceklerini sözlerine ekleyen yetkililer Kan Bağışı Otobüsünün Çankaya Belediyesi önünde 3 gün boyunca kan vermek isteyen gönüllüleri bekleyeceğini ilettiler.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!