Can Yaman'a öfkelenen Cem Küçük'ten kadınlara çağrı!

Türkiye yazarı Cem Küçük, "Bu ahlaksızlığa kadınlar dur diyebilir" başlıklı yazısında Can Yaman'a tepki gösterdi. Cem Küçük, "O kişiyi yok sayacaksınız, "medeni ölü" yapacaksınız. Kendilerine ahlaksızlık yapan, "meta", "cinsel obje" olarak gören erkekleri böyle cezalandırırsınız." ifadeleri ile kadınlara çağrıda bulundu.

Can Yaman'a öfkelenen Cem Küçük'ten kadınlara çağrı!

Oyuncu Can Yaman son günlerde skandal sözleri ile gündemde... Türkiye yazarı Cem Küçük, Yaman'ın açıklamalarının kabul edilemez olduğunu söyledi ve bu duruma ilişkin dünya çapından örnekleri sıraladı.

Önce 'libido' açıklaması ardından ise İspanya'daki bir televizyon programında kadın hayranına verdiği skandal cevapla gündemde Can Yaman... Ünlülere sataşması, yaptığı rezil açıklamalar günlerdir konuşuluyor ünlü oyuncunun...

"Adamda öyle bir öz güven var ki, iki kişinin kendi arasında konuşurken imtina edeceği şeyleri ulu orta söylüyor." diyen Türkiye yazarı Cem Küçük kadınlara çağrı yaptı. 

Pınar Deniz'den diziden çekilmesi ve bazı kadın oyuncuların Yaman'ı sosyal medyada takipten çıkarmasının en iyi cevaplardan biri olduğunu söyleyen Küçük "O kişiyi yok sayacaksınız, "medeni ölü" yapacaksınız. Kendilerine ahlaksızlık yapan, "meta", "cinsel obje" olarak gören erkekleri böyle cezalandırırsınız." ifadelerini kullandı.

İşte Cem Küçük'ün "Bu ahlaksızlığa kadınlar dur diyebilir" başlıklı yazısından bir bölüm

Can Yaman diye bir oyuncu var. Çok ünlüymüş bu. Hangi dizide neyi oynuyor bilmiyorum bile. Benim kabahatim. Ancak yurt dışında bayağı ünlüymüş. Özellikle İspanya'da. Geçen ay Madrid'e gittim ama müze ve tarihî yerleri gezmekten Yaman'ın şöhretini keşfedememişim. Dedim ya benim hatam...
Bu adam kaç zamandır saçmalayıp duruyordu. Sosyal medyada yaptığı açıklamalar kabul edilebilir gibi değil. Adamda öyle bir öz güven var ki, iki kişinin kendi arasında konuşurken imtina edeceği şeyleri ulu orta söylüyor.
(...)

Dünya çapındaki adamların fişini çeken kadınlar oldu. Can Yaman yukarıda saydığım isimlerin yaptıklarını yapmadı ama dediklerini diyenlere Batı'da nefes bile aldırmıyorlar. Bu konuda görev kadınlara düşüyor. Pınar Deniz zaten Can Yaman'la oynamayı reddetmiş. Bazı kadın oyuncular da sosyal medyadan takipten çıkmış. Terbiyesizlik yapan bir erkeğe en iyi cevap böyle verilir. O kişiyi yok sayacaksınız, "medeni ölü" yapacaksınız. Kendilerine ahlaksızlık yapan, "meta", "cinsel obje" olarak gören erkekleri böyle cezalandırırsınız.
Can Yaman'ın durumu bizde bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Bizde ünlü olan herkese "mental" destek şart. İnsanlar bazen konumlarını şaşırabiliyor. "Dünyada en güçlü benim" havasına giriyor. O psikolojik zorluk alınacak destekle aşılır...

Cem Küçük'ün tüm yazıları

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu