BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,20
HABER /  SEÇİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize'de! Millete değil, yapay zekaya soranlara dersini vereceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize mitinginde açıklamalarda bulundu. Altılı Masa'nın dağılıp gittiğini, her birinin Ankara'da bir ofis tuttuğunu belirten Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'in belediye başkan adaylarını yapay zekaya da sordukları sözlerine gönderme yaparak, " Belediye başkanı olarak millete değil de yapay zekaya soranlara ders vermeye hazır mısınız?" diye sordu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize mitinginde açıklamalarda bulundu. "Türkiye'nin en büyük talihsizliği vizyonsuz ve beceriksiz bir muhalefete sahip olmasıdır" diyen Erdoğan, "Hepsi dağıldı nerede bu altılı masa. Altılı masadan parlamentoda kimse kaldı mı? Hepsi gitti dağıldı. Her birinin Ankara'da bir ofisi var, güle güle kullanın" ifadelerini kullandı. 

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Gönlümün bahçesinde daima birinci gelen Rize'yi, ana yurdum Rize'yi, yoldaşlığını, kardeşliğini daima yanımızda hissettiğim Rize'yi bir kez daha selamlıyorum.

- Sizlerle hasret gidermekten memnuniyet duyuyorum. Vefanız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Karşımda Karadeniz misali kabına sığmayan bir Rize görüyorum. Şu muhteşem güzelliği anlatmaya kelimeler kifayetsiz. 

- Tam 22 yıldır Rizeli kardeşlerimle birlikte yol yürüdük. Şer odaklarına karşı birlikte mücadele ettik. 15 Temmuz kanlı darbe girişimiyle doğrudan istikbalimize kastettiler. Hemen güneyimizde bir teröristan kurmaya çalıştılar. Ekonomimizi mahvetmeye çalıştılar. Bunların hepsini sizlerle birlikte boşa çıkardık.

- Türkiye'yi esir almalarına müsaade etmedik. Türkiye'nin son 21 yılda yazdığı başarı hikayesinin kahramanı 85 milyonun her bir ferdidir. 85 milyon olarak hepimiz biriz, beraberiz, kardeşiz. Siz bu kardeşinize hep sahip çıktınız bize destek oldunuz.

- Biz de sizin için tüm Türkiye için samimiyetle çalıştık. Siz bize güvendiniz inandınız. Biz de size olan millet borcumuzu hep daha fazla eser ve hizmet üreterek yerine getirdik. 31 Mart zaferimiz şimdiden hayırlı olsun. Rize'den yine rekor bekliyorum.

Teröristler bizimle baş edemedi

- Her alanda şampiyonlar liginde oynaması gereken ülkemizi yıllarca ikinci lige mahkum ettiler. Merhum Menderes ülkeye ve millete hizmetin bedelini canıyla ödedi. Rahmetli Özal'ı hiçbir zaman rahat bırakmadılar. Ülkemizi içine girdiği bu cendereden kurtaran hamd olsun biz olduk. Teröristler bizimle baş edemedi. Bunları Gabar'a gömdük. Sınır ötesi devam ediyor.

Yakında ikinci astronotumuz gidecek

- TCG Anadolu'nun ardından geçen ay ikinci en büyük gemimiz olan TCG Derya'yı da donanmamıza teslim ettik. Kendimiz yaptık. İnşallah yakın bir tarihte ikinci astronotumuzu da uzaya göndereceğiz. Azmettik gayret ettik çalıştık ve başardık. Bundan 10 sene 20 sene önce tohumlarımızı attığımız projelerin meyvelerini almaya başladık. Hayat pahalılığı ve enflasyon başta olmak üzere canımızı acıtan sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Bugünkü sorunları çözecek olan yine biziz.

Nerede bu altılı masa!

- Türkiye'nin en büyük talihsizliği vizyonsuz ve beceriksiz bir muhalefete sahip olmasıdır. CHP'ye her gelen mutlaka bir öncekini mumla aratmıştır. Gelen gideni aratıyor. Bay Kemal 13.Cumhurbaşkanı olacaktı, bir anda istenmeyen adam oldu. Hepsi dağıldı nerede bu altılı masa. Altılı masadan parlamentoda kimse kaldı mı? Hepsi gitti dağıldı. Her birinin Ankara'da bir ofisi var, güle güle kullanın.

- Her kesimden vatandaşımıza ulaşmak onlara kulak vermek boynumuzun borcudur. 43 gün kaldı. Sandıklara gidiyor muyuz?

Millete değil yapay zekaya soruyorlar

- Her kesimden vatandaşımıza ulaşmak onlara kulak vermek boynumuzun borcudur. 43 gün kaldı. Sandıklara gidiyor muyuz? 43 gün boyunca durmak yok. CHP'li vatandaşlarımızın siyaset kurumundan umut kesmelerinin önüne geçeceğiz.

- Yaptıklarımızı anlatıp bu kardeşlerimizin oylarına da talip olacağız. Asla alternatifsiz değilsiniz. Siyasetten beklentiniz hizmet ve eser görmekse hiç uzağa gitmenize gerek yok. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz buradayız.

- Belediye başkanı olarak millete değil de yapay zekaya soranlara, kendi iktidarları uğruna size dayatmada bulunanlara, bölücü örgütün uzantılarıyla DEM'lenenlere, size rağmen siyaset yapanlara bu seçimde esaslı bir ders vermeye hazır mıyız?

- 31 Mart'ta tüm Türkiye'de biz çok farklı bir tablo bekliyoruz. Bizim tek bir gayemiz var. O da ülkemize şehirlerimize hizmet etmektir. Sizlerin de desteğiyle yatırım yolculuğumuzu devam ettireceğiz.