Benzine gelen indirim şaşırttı!

Akaryakıta gelen zam haberlerinin ardından şimdi de bir indirim haberi geldi. Ancak indirimin miktarı görenleri şaşırttı. İşte detaylar.

Benzine gelen indirim şaşırttı!

Benzin fiyatları Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Zam üstüne gelen zamlar artık araç sahiplerini canından bezdirmişti. Ancak şimdi bir de indirim haberi geldi. 30 TL bandına dayanmış olan benzin fiyatlarına şimdi bir indirim geliyor. Gece yarısından itibaren geçerli olacak indirimin miktarı ise duyanları şaşırttı. 

Benzine gelen indirim şaşırttı!

Benzine gelen indirim şaşırttı! - Resim : 1

Sektörden gelen bilgilere göre söz konusu indirim 25 kuruş seviyesinde olacak. Rusya Ukrayna savaşı artan enflasyon ve dur durak bilmeyen dolar kurundaki artış yüzünden benzin fiyatlarına gelen zamların sonunu görmek imkansızdı. Zam geldiğinde yüksek miktarlarda artış olurken indirim konusunda 25 kuruş karşımıza çıktı.

Bu geceden itibaren gelecek olan indirim ile benzin fiyatları 25 kuruş daha hafifleyecek. Global anlamda brent petrol fiyatlarındaki artış araç sahiplerine zor zamanlar yaşatıyor diyebiliriz. Edinilen bilgilere göre benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 25 kuruş indirim yapılacak.  30 TL üzerinde seyreden motorin fiyatlarındaysa şu anda indirim söz konusu olmayacak. Yeni indirimle birlikte benzinin litre fiyatı üç büyük şehirde şu şekilde :

Yeni indirimle birlikte akaryakıt fiyatları:
İstanbul: 27,52 TL -> 27,27 TL
Ankara: 27,65 TL -> 27,40 TL
İzmir: 27,63 TL -> 27,38 TL