Aytun Çıray'dan çarpıcı açıklama: Yeni FETÖ'ler geliyor!

Yeniçağ yazarı Ahmet Takan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıraydarbe komisyonu raporuna ilişkin görüşmelerinin ayrıntılarını köşesine taşıdı.

Yeniçağ gazetesi yazarlarından Ahmet Takan yeni yazısında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ile görüşmesinin ayrıntılarını yazdı.

Aytun Çıray darbe komisyonu raporuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Takan'ın yazısında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

TBMM'de, 4 Ekim 2016'da FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu kuruldu. Çalıştılar, çalıştılar... Dinlediler... Bilgilerine başvurdular... Kendilerine tanınan yasal süre içinde raporlarını da yazdılar. Bu rapor eksiklikleri yüzünden epey eleştirildi. Hafızam beni yanıltmıyorsa, TBMM'de bugüne kadar eşine benzerine rastlanmayan bir şey oldu!. Aradan 33 ay geçmesine rağmen rapor, bir türlü bastırılıp Genel Kurul gündemine getirilmedi. Hâl böyle olunca da milletvekilleri FETÖ komisyonu raporunu tartışamadı. Anlayacağınız darbe komisyonu raporu hem var hem de yok!..

Rapor, neden ısrarla Meclis'ten kaçırılıyor?.. Komisyon üyesi ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ile konuştum. Çıray, çok önemli uyarılarda bulundu. İşte o söyleşi;

- Rapor, neden gelmiyor sizce?

Geçmişte bu işle haşır neşir olmuş AKP'liler, siyasiler bunların tekrar tartışılmasını istemiyor herhalde.

Aynı şekilde yurtlar açıyorlar, iş adamları oluşturmaya başladılar. Devletin içine eleman yerleştiriyorlar. Bütün bunlar aynı FETÖ'nün yürüdüğü yolun devamı. Aynısı, hatta kopyası diyebiliriz. İleride yeniden bir başımıza bizi aldatmışlar vakası çıkabilir. Sanki ders alınmamış gibi bir hâl var. 15 Temmuz'u anmak sadece yas tutmak anlamına gelmemeli.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu