Akif Beki'den dikkat çeken yazı: Kızmayın Trabzon Valiliğine!

Akif Beki bugün köşesinde Trabzon Uzungöl'de yaşanılan olay sonrası eleştirel bir yazıya yer verdi. Beki Uzungöl'de yaşanılan olaydan, Çubuk'ta şehit cenazesinde Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan linç girişimine varıncaya kadar bir çok konuyu eleştirdi.

Karar yazarı Akif Beki ' Kızmayın Trabzon Valiliğine!' başlıklı yazısında Uzungöl'de yaşanılan olay sonrası valiliğin saldırganları değil de turistleri gözaltına almasına şaşırmadığını bu ve buna benzer bir çok olayın ülkemizde yaşandığını yazdı.

Beki yazısında, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk'ta şehit cenazesinde linç girişiminde bulunan saldırganın kahraman ilan edildiğini, Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkarıldığını, teröristbaşı Öcalan'ın mektubunun gündemde yer aldığını hatırlatarak Trabzon Valiliği'nin kararına şaşırmadığını açıkladı.

Beki yazısında şu ifadelere yer verdi:

Neymiş; Uzungöl’deki şiddetle ilgili açıklamasında linççiler için ‘Kürdistan yazılı atkıya tepki gösteren yöre halkı’ diyormuş da...Zar zor ‘sakinleştirilen’ öfkeli ‘vatandaşlar’dan söz ediyormuş da...Saldırganlar haklı ve galeyana getirilen tarafmış gibi, saldırıya uğrayan turistleri ‘gözaltına alınan’ suçlular şeklinde lanse ediyormuş da... Bu ne rezaletmiş de, var mıymış böyle skandal da...

Ha babam Trabzon Valiliğine yükleniliyor.

Kılıçdaroğlu, anamuhalefet lideri olarak Çubuk’ta yumruklanıp lince maruz kaldığında farklı yaklaşılmıştı sanki.

Valiliği bu üstün başarısından dolayı kutluyor, kendini linç ettirme suçunu işlemiş suçluları ve suçlarını öven gafillere bundan sonra da etkin bir mücadeleyle göz açtırılmayacağına dair inancımın güçlendiğini bildirmek istiyorum.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi