Akif Beki'den Cem Yılmaz'a destek: Cem Yılmaz'a sinenizde yer yok mu?

Karar yazarı Akif Beki, bugünkü yazısında Cem Yılmaz'a gösterilen tepkilere karşı çıkarak "Sinenizde Cem Yılmaz'a yer yok mu?" dedi.

Barış Pınarı Harekatı’na sessiz kalmayı tercih eden Cem Yılmaz, yeni filmi ‘Karakomik Filmler’le gişede umduğunu bulamadı. Ünlü komedyenin filmleri arasında en kötü başlangıcı yapan film oldu.

Cem Yılmaz'ın "Kara Komik Filmler" filmine karşı başlatılan sosyla medyada başlatılan boykota tepki gösteren Karar gazetesi yazarı Akif Beki "Sinemizde Cem Yılmaz'a yer yok mu?" diye sordu.

Akif Beki Cem Yılmaz'a destek verdiği yazısında "Eskişehir galasında sitem etmiş Cem Yılmaz, sine-i millete dönmek istediğini söylüyor. O çıkışına katılabilir ya da bu tepkisizliğine kızabilirsiniz. Fakat kabul edin ki bir kalemde defterden silinemeyecek, bir hışımla yabana atılamayacak bir hiciv ve güldürü ustası, sanatının da zirvesinde..." ifadelerine yer verdi.

İşte Akif Beki'nin yazısı:

Bakın; Emin Çölaşan bile AK Parti'de takdir edecek bir şey buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sigarayla mücadelesini sonuna kadar destekliyor Sözcü'de. Kırk yılda bir görülmeyecek şeydi, bir güne bir gün 'doğru' desin, hak versin dişinizi kırmaz mıydınız!

Bakın; Ertuğrul Özkök bile gün geldi, kendisine yıllardır etmedik hakaret bırakmayan Emin Çölaşan'ın elle tutulacak bir tarafını yakaladı. Eski bir tiryaki ve yeminli muhalifken iktidarın sigarayla mücadelesine destek vermeye dilinin varmasını sevdi. Hürriyet'teki köşesinde bunu saklamadı. 'Korkma, bu seni liboş, dönek ya da yalaka yapmaz' diye bu konuda 'iktidarın yanında, yasakçılığın arkasında' durmaya teşvik etmekten de gocunmadı.

Akif Beki'nin tüm yazıları

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler