Abdülkadir Selvi'den bomba yazı: CHP'nin 15 Temmuz gecesi giydiği elbise bol geldi!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında, dün TBMM'de düzenlenen özel oturumdaki gerginliği değerlendirdi. Selvi, yaşanan gerilimin 15 Temmuz’un ruhuna yakışmadığını söyledi; CHP'li Engin Özkoç’un kurduğu cümleleri eleştirdi.

Hürriyet yazarlarından Abdülkadir Selvi '15 Temmuz’un ruhuna yakıştı mı?' başlıklı yazısında dün Meclis’te düzenlenen özel oturumdaki gerginliği değerlendirdi.

Selvi, TBMM'de yaşanan gerilimin 15 Temmuz’un ruhuna yakışmadığını söyleyerek CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’un konuşmasını eleştirdi.

Selvi yazısında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz gecesi darbeye karşı doğru yapan CHP, dün yanlış yaptı. Milletin dün 15 Temmuz gecesinin vahşetini yeniden yaşadığı bir sırada, 251 şehidin anıldığı, darbeye karşı tanklara meydan okuyan insanların hayırla yad edildiği, 15 Temmuz’un manevi havasının yeniden hissedildiği bir ortamda CHP’li Engin Özkoç’un çıkışı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Erdoğan’ı çağıracak ve soracak yürekli bir savcı arıyorum” çıkışı zamanın ruhuna ne kadar uygun düşüyor?

CHP 15 Temmuz gecesi bir elbise giydi, belli ki o elbise CHP’ye bol geldi.

CHP, FETÖ gibi kirli bir yapı üzerinden Erdoğan’ı hedef almak yerine Erdoğan’ın darbeye karşı verdiği mücadeleyi esas alsa, daha yararlı olurdu."

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast