Abdulkadir Selvi, DEAŞ'ın kozmik sırlarının ABD'nin eline geçtiğini yazdı

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, DEAŞ lideri Bağdadi'nin öldürülmesinden sonra Suriye’deki yeni plana dikkat çekti ve DEAŞ'ın kozmik bilgilerinin ABD'nin eline geçtiğini belirtti.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi "Bağdadi'den sonra yeni plan ne?" başlıklı yazısında Suriye’deki yeni plana dikkat çekerek, ‘ABD, Suriye’ye girene kadar DEAŞ diye bir örgüt var mıydı?’ ifadelerini kullandı.

Abdulkadir Selvi yazısında DEAŞ elebaşı Bağdadi’nin operasyonuna değinerek, Bağdadi’nin ortadan kaldırıldığı operasyonda DEAŞ’a ait kozmik bilgilerin ABD’nin eline geçtiğini yazdı.

İşte Abdulkadir Selvi'nin dikkat çeken ifadelerinden bir bölüm:

Yeni plan ne?
ABD, Suriye’ye girene kadar DEAŞ diye bir örgüt var mıydı? Dünyaya korku salan örgüt, Suriye’de ABD kontrolündeki bölgelerden Toyota marka araçlarla gelip tek bir silah atmadan Musul’u ele geçirerek adını duyurdu. Sonra Suriye’ye dönüp içsavaşı büyüttü. DEAŞ, Esad’ın kalmasının en büyük meşruiyet aracını oluşturdu, PKK/YPG’nin Batılıların gözünde radikal dinci teröristlere karşı savaşan seküler Kürt güçleri imajını kazanmasını sağladı. İngiliz anahtarı gibi her kapıyı açtı. Sonunda miadını doldurdu. ABD, Usame bin Ladin başkanlığında El Kaide’yi kurdu. Görevini tamamlayınca El Kaide’yi tasfiye edip Usame bin Ladin’i öldürdü. ABD, Bağdadi başkanlığında DEAŞ’ı kurdu. Miadını doldurduktan sonra Bağdadi öldürüldü. Bağdadi’nin ortadan kaldırıldığı operasyonda DEAŞ’a ait kozmik bilgilerin ABD’nin eline geçtiği söyleniyor. Hem militan ağı hem de örgütün yapılanması açısından, DEAŞ’ın kozmik sırları ABD’nin elinde. ABD isterse bu bilgilerle DEAŞ’ın dünyadaki tüm ağını çökertebilir. Usame Bin Ladin’in öldürüldüğü operasyonda ele geçirilen bilgilerle El Kaide pasifize edilmişti. Şimdi sırada yeni bir Suriye ve yeni bir plan var. Bakalım yeni plana uygun örgüt hangisi olacak?

Abdulkadir Selvi'nin tüm yazıları

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler