Trabzon'daki Türkiye-Rusya maçını 4 bakan tribünden izledi

Türkiye ile Rusya arasında Trabzon ‘da oynanan UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup karşılaşması bir ilke sahne oldu. Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan milli maçı, bakanlar protokol yerine tribünde taraftarlarla birlikte izledi.

Trabzon'daki Türkiye-Rusya maçını 4 bakan tribünden izledi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup’ta Türkiye’nin Rusya ile Trabzon’da oynadığı milli maçı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile birlikte tribünde taraftarların arasında takip etti.
Türkiye ile Rusya arasında Trabzon ‘da oynanan UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup karşılaşması bir ilke sahne oldu. Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan milli maçı, bakanlar protokol yerine tribünde taraftarlarla birlikte izledi. Müsabakayı izleyenler arasında Gençlik ve Spor eski Bakanı Osman Aşkın Bak ile AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan da yer aldı.
Bakanlar, maç esnasında Ay-yıldızlı futbolculara ellerindeki bayrakları sallayarak ve alkışlayarak destek verdi. Taraftarlarla birlikte futbolculara sevgi gösterisinde bulunan bakanlar Mehmet Kasapoğlu, Abdülhamit Gül, Cahit Turan, Mustafa Varank ve Osman Aşkın Bak, Milli Takımın golünde büyük sevinç yaşadı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Spor ile Hayata Gülümse” projesi kapsamında Ordu’da yaşayan şehit çocukları ile Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun davetlisi olarak Türkiye - Rusya maçını Trabzon’da bakanların önündeki koltuklarda oturarak izledi. Bakan Mehmet Kasapoğlu, maç öncesinde ve müsabaka sırasında çocuklarla yakından ilgilendi.
Ordu’dan Trabzon’a gelen çocuklar ilk olarak Trabzon’un tarihi, kültürel yerlerini gezdi, ardından da Milli Maçı tribünden izlediler.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...