Apple, iPhone 14 serisi için yeni kılıflarını tanıttı!

Apple geçtiğimiz günlerde yepyeni iPhone serisini tanıttı. Şimdi ise bu cihazlara uygun kılıflar da duyuruldu. İşte tü detaylar.

Apple, iPhone 14 serisi için yeni kılıflarını tanıttı!

Apple geçtiğimiz gün merakla beklenen yepyeni iPhone 14 serisini tanıttı. Şimdi bu cihazlarla birlikte yeni bir aksesuar seti geliyor. Yeni modeller 2021 nesliyle hemen hemen aynı görünse de boyutları tam olarak aynı değil. Bu nedenle eski kasalarla uyumluluk garanti edilmiyor. Şirket yeni telefonları için yeni kılıfları sundu ancak herkes yeniliklerden pek memnun kalmış görünmüyor. Zira Steve Jobs'ın kızı bile yeni cihazlar ile dalga geçti. Her neyse, gelin şirketin tanıttığı yeni iPhone 14 kılıflarına bir göz atalım.

Apple, iPhone 14 serisi için yeni kılıflarını tanıttı!

Apple, iPhone 14 serisi için yeni kılıflarını tanıttı! - Resim : 1

Kılıflarda üç stil karşımıza çıkıyor: Şeffaf Kılıf, Silikon Kılıf ve Deri Kılıf, üçü de MagSafe ile uyumlud İşte Apple mağazasından birkaç seçenek:

MagSafe deri kılıflar, MagSafe pil takımı ve MagSafe şarj cihazları öncekiyle aynı. Yeni AirPods Pro'nun Apple Watch şarj cihazlarının yanı sıra MagSafe ve Qi şarj cihazlarıyla şarj edilebileceğini belirtmekte fayda var.

iPhone 14 özellikleri:  iPhone 14 kamera özellikleri öne çıkarken, aksiyon modu en dikkat çeken özelliği. iPhone 14’lere 2 yeni güvelik özelliği getirilirken, kullanıcıların uzun süredir beklediği uydu özelliği de yer aldı. Uydu özelliğiyle internete bağlı olmadan uyduya bağlanarak, SOS acil durum uyarısı yapılabiliyor. Ayrıca Apple, uydu özelliğinin 2 yıl boyuncu ücretsiz olacağını açıklarken ABD ve Kanada’daki kullanıcılar bu özellikten şu an yararlanabilecek.

iPhone 14: 30.999 TL
iPhone 14 Plus: 34.999 TL
iPhone 14 Pro: 39.999 TL
iPhone 14 Pro Max: 43.999 TL