Serik Belediyespor'dan Finlandiya Süper Ligi'ne gitti

Serik Belediyesor altyapısından yetişen ve hentbolün yanı sıra Antalyaspor U21 takımında forma giyen forvet oyuncusu Ahmet Uğur Özder, Finlandiya Süper Ligi ekiplerinden Seinajoki ile 1+1 sözleşme imzaladı.

Serik Belediyespor'dan Finlandiya Süper Ligi'ne gitti

Antalyaspor U21 takımı oyuncusu Ahmet Uğur Özder, Finlandiya Süper Ligi (Veikkausliiga) ekiplerinden Seinajoki (SJK) takımına transfer oldu.
Serik Belediyesor altyapısından yetişen ve Antalyaspor U21 takımında forma giyen forvet oyuncusu Ahmet Uğur Özder, Finlandiya Süper Ligi ekiplerinden Seinajoki ile 1+1 sözleşme imzaladı. Serik Belediyespor U-16 ve U-17 futbol takımlarının yanı sıra hentbol takımında da forma giyen Ahmet Uğur Özder geçen yıl Antalyaspor U21 takımına transfer oldu. Burada oynadığı futbolla dikkati çeken Özder, geçen hafta Seinajoki sözleşme imzaladı. Ahmet Uğur Özder, yeni takımıyla idmana çıktı.
"CENGİZ ÜNDER GİBİ BAŞARILI OLMAK İSTİYORUM"
Finlandiya Süper Ligi'nde mücadele eden Seinajoki'ya transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydeden Özder, "Hayalim Avrupa liglerinde oynamaktı. Cengiz Ünder gibi başarılı olmak istiyorum. İnşallah burada kalıcı olurum. Çok çalışarak, ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...