Şenol Güneş Beşiktaş için 5-6 hafta süre istedi

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Partizan ile 1-1 kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş maç sonrası yaptığı açıklamada rövanşta kazanarak turu geçmek istediklerini belirtirken takımın çizgiye oturması için 5-6 haftaya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Şenol Güneş Beşiktaş için 5-6 hafta süre istedi

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş deplasmanda Partizan ile 1-1 berabere kaldı. Partizan Stadyumu'nda oynanan mücadelenin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Partizan Teknik Direktörü Zoran Mirkovic, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Şenol Güneş, takımın oyun disiplininden memnun olduğunu belirterek, "Deplasmanda aldığımız bu sonucu kendi sahamızda kazanarak çevirmek istiyoruz. Zor koşulda üç deplasmana gittik. En sıcak olan yer burasıydı. Onun dışında siyah beyazlı takımlarla üç defa oynadık. Kendimizi bazen yabancılaşmış gibi gördük. Partizan'ın önde oynayan oyuncuları yetenekli isimler. Geçmişe nazaran daha az pozisyon verdik ama yine de eksiklerimiz var" dedi.
Deneyimli çalıştırıcı önlerindeki üç maça vurgu yaparken, "İdeal bir oyun tarzına geçmemiz, bir süreç. 5-6 hafta sonra takım çizgisine girer. İki lig maçını ve Partizan rövanşını kazanırsak takımın da çizgiye geleceğini düşünüyorum. Partizan'ın bireysel anlamda iyi oyuncuları var. Hocaları iyi hazırlanmış. Zamana ihtiyaçları var, ama iyi bir takım. Bu sonuçta bir garanti görmüyorum, ama deplasmanda bir avantajdır. Sahamızda bir garanti görmüyoruz. O da zor maç olacaktır" diye konuştu.
MIRKOVIC: "BEŞİKTAŞ'IN BÜYÜK VE KALİTELİ OYUNCULARDAN KURULU BİR TAKIM OLDUĞUNU BİLİYORDUK"
Partizan Teknik Direktörü Zoran Mirkovic ise zor bir maç oynadıklarını söyledi. Hem rakiplerinin, hem de kendilerinin oyuna hakim olmakta zorlandığını belirten Mirkovic, "Beşiktaş'ın büyük ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu biliyorduk. Bu tarz kaliteli isimler en ufak bir açığı iyi değerlendirebiliyor. Matematiksel olarak olumsuz bir sonuçla sahadan ayrıldık ama buna rağmen İstanbul'daki rövanş maçından umutluyum" dedi.
Oyuncularının mücadelesinden çok memnun olduğunu söyleyen Zoran Mirkovic, galibiyeti son saniyeye kadar istediklerini ve çok şans yakaladıklarını belirtti.
Öte yandan Partizan maçının 76'ncı dakikasında yerini yeni transfer Enzo Roco'ya bırakan Portekizli yıldız stoper Pepe, mücadelenin ardından tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...