Leipzig ve Maribor, Mete Kalkavan ve Halil Umut Meler'le turladı

UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turu rövanş maçları oynanırken, FIFA kokartlı Türk hakemlerden Mete Kalkavan İsveç ekibi Hacken ile Alman takımı RB Leipzig maçını, Halil Umut Meler ise Slovenya'nın Maribor ile Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere maçını yönetti.

Leipzig ve Maribor, Mete Kalkavan ve Halil Umut Meler'le turladı

UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turu rövanş maçları oynanırken, FIFA kokartlı Türk hakemlerden Mete Kalkavan ve Halil Umut Meler'in yönettiği mücadeleler de sona erdi.
Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı, Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar'ın Kalkavan'ın yardımcılıklarını yaptığı mücadelede İsveç ekibi Hacken ile Alman takımı RB Leipzig 1-1 berabere kaldı. İlk maçı kendi sahasında 4-0 kazanan Leipzig, bir üst tura yükselen taraf oldu.
Halil Umut Meler'in yönettiği, Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu'nun Meler'in yardımcılıklarını yaptığı mücadelede ise Slovenya'nın Maribor takımı, Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere'yi 0-0'ın rövanşında 2-0 mağlup ederek üçüncü ön eleme turuna yükselen bir başka takım olmayı başardı.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!