'Haydi Çocuklar Spora’ projesinden ‘Milli” davet

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 6 yıl önce başlattığı ‘Haydi Çocuklar Spora’ adlı projede keşfedilerek basketbola yönlendirilen Yağmur Yıldırım, Yıldız Milli Takım kampına davet edildi.

'Haydi Çocuklar Spora’ projesinden ‘Milli” davet

Öğrencileri sporla buluşturmak, sporu sevdirmek ve içlerinden yetenekli olanları uygun branşlara yönlendirmek amacıyla yıllar önce başlattıkları proje kapsamında çok sayıda sporcunun önemli başarılara imza atmaya başladığını ifade eden Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Şube Müdürlüğü yaptığımız dönemlerde ‘Haydi Çocuklar Spora’ adlı bir proje başlatmıştık. Bu kapsamda antrenörlerimiz her okula giderek öğrencilere hem branşları öğretti, hem de uygulamalı eğitim verdi. Yağmur bu projede keşfedilen isimlerden biri. O dönemki adı Bener Cordan İlköğretim Okulu olan kurumda eğitim görürken antrenörümüzün Hakan Yamak tarafından basketbola yönlendirilmişti. Yağmur da derslerindeki başarısının yanı sıra antrenmanlarda fedakarca çalışarak gururumuz olmayı başardı” dedi.
2020’de yapılacak olan Dünya Şampiyonası aday kadrosuna çağrılan Yağmur Yıldırım, “Çok mutluyum, bana güvenen büyüklerimi mahcup etmeyeceğim” diye konuştu.
5-9 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan Yıldız Milli takım kampına katılacak olan Yağmur Yıldırım’ın başarılı olacağına inandığını kaydeden Antrenör Hakan Yamak da, “Çok yetenekli ve karakterli bir sporcu. Aynı zamanda Pota Bordo-Mavi kulübümüzde de ter döküyor. Milli forma ile uzun süre ülkemize hizmet edeceğine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler