Hatay'da yapılan 9. Aba Güreşlerinde Türkiye dünya şampiyonu oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve 34 ülkeden katılan sporcuların kıyasıya mücadele ettiği 9. Aba Güreşleri Dünya Kupası sona erdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden mücadelelerde Türkiye'den katılan güreşçiler kürsüye en çok çıkan sporcular oldu.

Hatay'da yapılan 9. Aba Güreşlerinde Türkiye dünya şampiyonu oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından 9. kez düzenlenen Aba Güreşi Dünya Kupası müsabakaları sona erdi. Yapılan müsabakalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, şampiyon Türkiye’den Mahmut Çayırcı oldu.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi Mersah Alanı’nda düzenlenen 9. Aba Güreşleri Dünya Kupası’na 34 ülkeden katılan sporcular kıyasıya mücadele etti. Kıran kırana geçen mücadeleler gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, müsabakalar sonunda, 60 kiloda Türkiye’den Fatih Önalan, 70 kiloda İran’dan İbrahim Valiyan, 80 kiloda Gürcistan’dan Zaur Gagnıdze, 90 kiloda Belarus’tan Arislam Zemlıakov şampiyon olurken 100 kilo ve üzerinde Türkiye’den Mahmut Çayırcı dünya şampiyonu oldu ve altın kemeri almaya hak kazandı.
Müsabakalar sonunda dereceye giren ülkelerin sporcuları kupalarını alarak havaya kaldırdı. Dereceye giren sporculara ödüllerini Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş takdim ederken, altın hediye edildi.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi