Galatasaray, Akhisarspor'dan Ömer Bayram'la anlaştı

Akhisarspor'da gösterdiği başarı ile geçen sezon A Milli Takım'a davet edilen ve AKhisarspor forması ile Türkiye Kupası ve Süper Kupa sevinci yaşayan Ömer Bayram, Galatasaray'a gidiyor.

Galatasaray, Akhisarspor'dan Ömer Bayram'la anlaştı

SPOR Toto Süper Lig'de Akhisarspor, bir süredir A Milli Takım'da da görev yapan futbolcularından Ömer Bayram'a talip olan Galatasaray'la transferin son gününde anlaşmaya vardı.
Akigo'daki performansıyla geçen sezon mart ayında ilk kez A Milli Takım'a davet edilen 27 yaşındaki sol bek, 3 sezondur forma giydiği yeşil-siyahlılarda Türkiye Kupası ve Süper Kupa sevinci yaşadı. Hollanda'da Nac Breda takımında yetişen gurbetçi sol bek, ülkemizde daha önce 2012-2016 yılları arasında Kayserispor'da da oynadı. 
Adı Fenerbahçe'yle de anılan tecrübeli futbolcunun Galatasaray'dan yıllık garanti ücretin yanı sıra kulübün sponsorundan bir de ev alacağı öğrenildi. Kendileriyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Ömer Bayram'ın bonservis bedelini açıklamayan Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, "Ömer'i Kayserispor'dan alırken 3 büyüklerden biri talip olduğu takdirde önünü açacağımıza dair söz vermiştik. Galatasaray'la prensipte anlaşma sağladık. Transfer resmi imzaya kaldı" dedi.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...