Fenerbahçe'nin hocası Cocu: Çok kötü bir skorla gitmiyoruz

UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Benfica'ya deplasmanda 1-0 yenilen Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Phillip Cocu, maç sonrası yaptığı açıklamada maçın ilk yarısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını, İstanbul'a kötü bir sonuçla gitmediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin hocası Cocu: Çok kötü bir skorla gitmiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, "İkinci maç kendi sahamızda ve kendi sahamıza çok kötü bir skorla gitmiyoruz" dedi.
Fenerbahçe'nin Benfica ile oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçının ardından sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Phillip Cocu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Bu statta oynamanın kolay olmadığını söyleyen Cocu, "Maçın ilk yarısında çok iyi bir oyun oynadık, kompakt olmayı başardık. Benfica'yı baskı altına alabileceğimiz doğru anları bekledik ve bu anları yakaladık. Toplu oyun anlamında güçlü bir rakip vardı karşımızda. İlk yarıdan dolayı mutluyum. İkinci yarıda ise iyi savunma yaptık ama top bizdeyken çok sayıda top kaybettik. Top bizdeyken çok top kaybetmemiz, hücuma çıkmamızı, rakip ceza sahasında üretken olmamızı zorlaştırdı. Kendi sahamızdaki maçta bu durumu düzeltmeliyiz iyi bir skor alabilmek için" ifadelerini kullandı.
"KENDİ SAHAMIZA ÇOK KÖTÜ BİR SKORLA GİTMİYORUZ"
Ayew ve Soldado'nun sakatlık durumları ve antrenman eksikliği ile ilgili gelen bir soruya yanıt veren Hollandalı teknik adam, bu oyuncuların rövanş maçında sahada olup olmayacağıyla ilgili olarak, "Bu, salı günü belirleyeceğimiz bir durum. Bu iki oyuncunun toparlanmış haliyle, daha fazla seçenek olacak elimizde. Ofansif olarak bugün elimizdeki hücumcuları kullanmak zorundaydık, onlar bir seçenek daha üretecek. Çok pozisyon üretmek bu statta kolay değil. İlk yarıda daha üretkendik, ikinci yarıda daha fazla savunmadaydık. İkinci maç kendi sahamızda ve kendi sahamıza çok kötü bir skorla gitmiyoruz" dedi.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler