Fenerbahçe, Akhisarspor'a ortak oldu: En çok kaybeden 2. takım

Çaykur Rizespor'a 3-0 yenilen Sarı-lacivertliler, bu yenilgiyle birlikte 7 haftalık periyotta 4. mağlubiyetini alarak, ligde Akhisarspor ile birlikte BB Erzurumspor’un ardından en çok maç kaybeden kaybeden ekipler oldu.

Fenerbahçe, Akhisarspor'a ortak oldu: En çok kaybeden 2. takım

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında dün akşam deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, Akhisarspor ile birlikte ligde en çok maç kaybeden ikinci takımı olarak dikkat çekti.
Sezona beklentilerin uzağında başlayan Fenerbahçe, Süper Lig’in 7. haftasında dün akşam deplasmanda oynadığı mücadelede Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, bu yenilgiyle birlikte 7 haftalık periyotta 4. mağlubiyetini alarak, ligde Akhisarspor ile birlikte BB Erzurumspor’un ardından en çok maç kaybeden kaybeden ekipler oldu. Doğu Anadolu temsilcisi 5 mağlubiyet alırken, onu 4 yenilgiyle Fenerbahçe ve Akhisarspor takip etti.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Papa İznik’te Barzani Cizre’de Papa İznik’te Barzani Cizre’de
Artık kırgınlıkları unutma zamanı Artık kırgınlıkları unutma zamanı
Papanın ziyareti! Papanın ziyareti!
Biz kavgadayız... Biz kavgadayız...
Siyasette bozulma, çürüme ve vefasızlık Siyasette bozulma, çürüme ve vefasızlık
Korkutan susuzluğa karşı ilk önlem turizmcilerden Korkutan susuzluğa karşı ilk önlem turizmcilerden
200 günlük burun sürtme davası 200 günlük burun sürtme davası
Siz ne zaman öz eleştiri yapacaksınız? Siz ne zaman öz eleştiri yapacaksınız?