Netflix beklenen yeniliği sundu! Her profile özel ayar

Netflix Saturday Night Live'da bir skece konu olan Kısa Filmler kategorisini nihayet kullanıma sundu. İşte yeni özellikle ilgili tüm detaylar.

Netflix beklenen yeniliği sundu! Her profile özel ayar

Netflix ünlü komedyen Pete Davidson'ın bir saat 30 dakikadan kısa filmlere yönelik Saturday Night Live gösterisine yanıt olarak bünyesine bir "kısa film" kategorisi ekledi.

Netflix, Saturday Night Live isimli programa konu olan kısa film skecini Twitter'da alıntı olarak tweet'ledi, "iyi fikir" ifadelerini ekledi. Şirket ardından Netflix'teki yeni kısa film kategorisine bağlantıyı sundu.

Netflix beklenen yeniliği sundu! Her profile özel ayar

Sayfada, türe göre düzenlenmiş - Zoolander, Death at a Funeral, Monty Python and the Holy Grail, Midnight in Paris gibi saatlerce kanepede mahsur kalmanıza neden olmayacak filmlerin bir listesini bulacaksınız. Üstelik bu kısa filmler her profile özel olarak algoritmadan geçerek önerilecek.

netflix kısa filmler

Henüz özellik çok yeni olduğundan tüm profillere gelmemiş olabilir. Ancak Netflix sözcüsü Kumiko Hidaka özelliğin, "4 Nisan'dan beri mevcut" olduğunu ve ararsanız tüm cihazlarda bulabilmeniz gerektiğini iddia eddiyor. Kısa filmleri seviyorsanız, sanırız ki Kim Kardashian'ın sevgilisi Davidson'a bir teşekkür borçlusunuz. Elbette, Netflix'in zaten 90 dakikalık bir film kategorisi mevcuttu, bu da temelde kısa film düşkünlerine yönelik bir özellik olacak. Platformun bünyesinde işleri daha net hale getiren özellik sayesinde kullanıcılar aradıklarını daha kolay bulma şansına erişecekler. Platform geçtiğimiz günlerde Türkiye paket fiyatlarına da zam yapmasıyla gündeme gelmişti. Yeni zamlarla en ucuz paket 38 TL oldu.