Bursaspor Başkanı Ali Ay: "VAR, İstanbul takımları için var"

Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay mücadelenin hakemi Halil Umut Meler ile VAR hakemine veryansın etti. Ali Ay, maçta beraberliği hakettiklerini söyledi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay: "VAR, İstanbul takımları için var"

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından basın mensuplarının karşısına çıktı ve mücadelenin hakemi Halil Umut Meler ile Video Yardımcı Hakem (VAR) Sistemi'ne tepki gösterdi.
Çok sinirli olduğunu söyleyen Ay, "VAR'ın olması gerektiğini en fazla söyleyenlerden biriyim. VAR, olmasaydı da olabilirdi. VAR sistemi herhalde İstanbul takımlarına göre ayarlandı. Çok üzgünüm. Bursaspor'un oynadığı futbol bence beraberliği hak ediyordu. Son dakikada verilmeyen bir penaltımız var. O penaltıyla buradan 2-2 beraberlikle gidecektik. Sağlık olsun demiyorum. Gerekli temaslarımız olacak. Kulüpler Birliği Vakfı'nda da görüşeceğiz. Adaletin herkese eşit şekilde olması lazım. Ancak bu akşam eşit bir şekilde dağıtılmadı" ifadelerini kullandı.
"BİR POLİS, TARAFTARLARIMIZDAN BİRİNİ DARP EDİYOR"
Müsabaka öncesi birkaç taraftarın polis tarafından darp edildiğini belirten Ali Ay, "Taraftarlarımızdan birkaçı emniyete götürülmüş. Bir polis, taraftarlarımızdan birini darp ediyor. Kendisine yazıklar olsun diyorum. Böyle bir şeyin olmaması gerekiyordu. Emniyet müdürümüze, emniyet müdür yardımcısı ve spor müdürümüze teşekkür ediyorum. O polisle ilgili gerekli işlem yapıldı. Arkadaşlarımız da sağ salim Bursa'ya gelecek" dedi.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...