Balıkesirspor - Ümraniyespor maçında olay; Maç yarıda kaldı

Spor Toto 1'inci Lig'in 5'inci haftasında Balıkesirspor Baltok ile Ümraniyespor maçının devre arasında futbolcular ile hakemler soyunma odasına giderken sahaya giren Balıkesiporlu bir taraftar orta hakem Atilla Karaoğlan'a saldırdı. Hakemin aldığı darbe yüzünden maçın ikinci yarısı oynanmadı.

Balıkesirspor - Ümraniyespor maçında olay; Maç yarıda kaldı

 Spor Toto 1'inci Lig'in 5'inci haftasında Balıkesir Baltok ile Ümraniyespor arasında oynanan karşılaşmanın devre arasında Balıkesirsporlu bir taraftar orta hakem Atilla Karaoğlan'a saldırdı. Maç güvenlik gerekçesiyle tatil edilirken, saldırgan taraftar polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 
Spor Toto 1'inci Lig'in 5'inci haftasında Balıkesirspor Baltok, Atatürk Stadyumu'nda Ümraniyespor'u ağırladı. Maçın ilk 45 dakikası 0-0 sona erdi. Futbolcular ile hakemler soyunma odasına giderken sahaya giren Balıkesiporlu bir taraftar orta hakem Atilla Karaoğlan'a saldırdı. Aldığı darbe sonrası hakem Karaoğlan yere düştü. Polislerin müdahalesi ile saldırgan yakalanırken, soyunma odasına giren hakem ikinci yarıya çıkmayarak maçı güvenlik gerekçesiyle tatil etti.
SALDIRGANIN SUÇ DOSYASI KABARIK
Orta hakeme saldırarak darp eden Ümit A. ismindeki taraftarın, hakkında yapılan soruşturma birçok suçtan sabıkası olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Ümit A.'nın karşılaşmaya ise başka kişinin Passolig kartı ile girdiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

 

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!