OnlyFans yıldızı hapis cezası aldı!

OnlyFans günümüzde gittikçe popülerleşen bir platform haline geldi. Henüz yeni yeni yaygınlaşmasına rağmen binlerce kullanıcıya sahip.

OnlyFans yıldızı hapis cezası aldı!

OnlyFans özellikle yetişkinlere yönelik içerikleri ile fazlasıyla yaygınlaşan ve binlerce kullanıcı elde eden bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda her ülkede içerik üreticileri mevcut.

Singapur mahkemesi Salı günü, bir OnlyFans yaratıcısını, müstehcenlik yasalarını çiğnediği iddiasıyla soruşturma altına almıştı. Yetişkinlere yönelik abonelik sitesinden uzak durma emrini ihlal ettiği için içerik üreticisi üç hafta hapis cezasına çarptırdı.

22 yaşındaki Titus Low, mahkeme belgelerine göre 3.000 Singapur doları (yaklaşık 2.000 dolar) para cezasına çarptırıldığı müstehcen materyal iletme suçlamasını ve bir başka suçlamayı kabul etti. Avukatı CNN'e verdiği demeçte, hapis cezasına 26 Ekim'de başlayacak.

OnlyFans yıldızı hapse atıldı!

OnlyFans yıldızı hapis cezası aldı! - Resim : 1

Pornografik materyallerin satışı ve üretimi Singapur'da yasa dışı. Low, Singapur'da yargılanan ilk OnlyFans yaratıcısı. NSFW içeriğiyle ünlü siteye Nisan 2021'de katıldı ve bir noktada kanalında çoğu erkek olmak üzere 3.000'den fazla ücretli abonesi vardı. Biseksüel imajı ülkedeki tabulara meydan okudu ve Ağustos ayında eşcinsel seksi suç sayan sömürge döneminden kalma bir yasayı yürürlükten kaldıracağını duyurdu.

Polis, Low'u geçen yıl Aralık ayında, bir adamın üç ay önce 12 yaşındaki yeğeninin telefonunda OnlyFans yıldızının müstehcen bir videosunu bulduğundan şikayet etmesinin ardından tutuklamıştı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce insanlar istediğini üretmekte özgür mü?