Hüseyin Tırman Kimdir?

Hüseyin Tırman, Medikal Estetik Uzmanı ve elmaelma.com yazarıdır.

2004’ten beri Ataşehir’deki kliniğinde hekim ve yönetici olarak hastalarına “kişiye özel program uygulaması” yaklaşımı ile hizmet vermektedir. Eğitimci kimliği ile de sektördeki firma ve çalışanlarına medikal estetik alanında eğitimler veren hekim, “Ameliyatsız Gençleştiren Teknolojiler” konusunda gelişmeleri güncel olarak takip eden ve polikliniğinde güçlü teknolojik alt yapısı ile hastalarına ilk uygulayanlardandır.

Dr. Tırman tarafından hazırlanan programlarda kişinin sorunları giderilirken, bölgenin yapısal ve fonksiyonel olarak en iyi hale getirilmesi, koruyucu tedbirler alınması sağlanmaktadır. Dr. Tırman “Nedir sizi bize getiren?” sorusu ile karşılar ve doğru olarak cevaplamasına yardımcı olur. Hastayı yakından tanıyarak ve özel çözümler sunarak en uygun hizmeti belirler.
Dr. Tırman, medikal estetik hekimi olarak özellikle şunu vurgular; “Mucize yöntem ya da uygulama yoktur, kişinin kaybettiklerine ve ihtiyaçlarına özel çözümler vardır.” 

Bu yaklaşım ve hizmet çerçevesi nedeni ile hasta memnuniyeti ve başarı oranı her zaman en üst noktadadır. Doktor Hüseyin Tırman, kadın sitesi elmaelma.com'da deneyimleri haftalık köşe yazılarıyla paylaşmaktadır.

BAZI YAZILARI
TÜM YAZILARI