Hüseyin Tırman Kimdir?

Dr. Hüseyin  Tırman...  "Nedir sizi bize getiren?" sorusu ile  hastalarını tanıyan Tırman kısa sürede ülke çapında işini doğru yapan doktor olarak tanınmaya başlandı. Dr. Hüseyin  Tırman Ameliyatsız Gençleştiren Teknolojileri hakkında merak edilen tüm soruların cevabını Cevapla.tv'ye verdi. 

Dr. Hüseyin Tırman, 1973 Burdur doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Burdur'da tamamladı. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Eğitim amaçlı Londra'da ve Amerika'da bulundu. İşletme Yönetimi ve Organizasyonu master eğitimi ve İşletme İktisadi Enstitüsü'nde Yönetici Geliştirme MBA programlarını tamamladı. İlaç sektöründe ürün yöneticiliği yaptı. 
 
Sağlık ve estetik alanında uzmanlaşan Dr. Hüseyin Tırman, 2004 yılından bu yana Medikal Estetik hekimi olarak çalışmaktadır. "Ameliyatsız Gençleştiren Teknolojileri" ile hastalarını buluşturma kararı alan Dr.Tırman, eğitimci kimliği ile de sektördeki firma ve çalışanlarına medikal estetik alanında eğitimler vermektedir. Ameliyatsız Gençleştirme Teknolojileri konusunda, gelişme ve teknolojileri güncel olarak takip etmekte ve polikliniğinde uygulamaktadır. Ameliyatsız Gençleştirme Teknolojilerini hastalarına ilk uygulayanlardandır.
 
2004'ten beri Ataşehirdeki kliniğinde hekim ve yönetici olarak hastalarına "kişiye özel program uygulaması" ile hizmet vermektedir. Polikliniğe başvuran hastaların mevcut sorunları değerlendirilerek, ihtiyaç duyulan tedavilerin kişiye özel hazırlanarak kaliteli ürünler, en yeni teknoloji, profesyonel hizmet ile en iyi sonuçlar verilmesi hedeflenmektedir. Dr.Tırman tarafından hazırlanan programlarda kişinin sorunları giderilirken bölgenin yapısal ve fonksiyonel olarak en iyi hale getirilmesi ve uzun vadede kalıcı çözümler düşünülmekte ayrıca koruyucu tedbirler de alınması sağlanmaktadır.

Hüseyin  Tırman bütün sorularınıza Cevapla.TV aracılığı ile cevap veriyor.

BAZI YAZILARI
TÜM YAZILARI