Zahide Yetiş yaptığı deniz kenarı paylaşımı ile düşman çatlatıyor! Aman biz daha suya ayak sokmadık Zahide Hanım!

Ünlü sunucu Zahide Yetiş Müge Anlı’yı düğününde yalnız bırakmamıştı. Zahide Yetiş çıkmış olduğu tatilin fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Zahide Yetiş yaptığı deniz kenarı paylaşımı ile düşman çatlatıyor! Aman biz daha suya ayak sokmadık Zahide Hanım!

Müge Anlı’nın yakın dostu olan Zahide Yetiş deniz kenarından fotoğraf paylaşınca ortalığı yıktı geçti. Ünlü sunucunun attığı fotoğraflara yorum ve beğeni yağdı. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Zahide Yetiş eşi Cem Arısoy ve oğlu Aras ile sık sık gündeme gelmeye devam etmektedir. İşte ünlü sunucunun o fotoğrafına binlerce yorum ve beğeni geldi. tüm detayları haberimizin devamında sizlerle…

Zahide Yetiş ve Müge Anlı dostluğu

Ünlü sunucu Zahide Yetiş Müge Anlı’yı düğününde yalnız bırakmadı. Zahide Yetiş deniz kenarına paylaştığı fotoğraf ve videoları ile ortalığı yıktı geçti. Zahide yetişilemedi ananın yıllara dayanan dostluklarını bilmeyenler yoktur. İkisi de oldukça takipçi kitlesine sahip olmuş popüler isimler arasında yer almaktadır. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı’nın  düğününde en yakın arkadaşı Zahide Yetiş onu yalnız bırakmamıştı. Her anlarında birbirlerinin yanında olan iki güzel dost yıllara meydan okumaya devam ediyor. Müge Anlı’ya nazaran Zahide Yetiş daha aktif bir şekilde sosyal medya hesabını kullanmaktadır.

Zahide Yetiş’in deniz kenarından paylaştığı fotoğraf ve videolar

Eşi ve oğlu ile Davutlar’da tatil yapan ünlü sunucu Zahide Yetiş Instagram paylaşımı ile sosyal medya  gündemden düşmemektedir. Tatil pozu ile dikkatleri üzerine çeken Zahide Yetiş  kendini görenlere şu yorumları yaptırdı. “Nasıl hayran olunmasını böyle bir güzelliğe” ifadelerini kullandılar. Zahide Yetiş 7 Temmuz 1979 yılında dünyaya gelmiş olup şimdilerde ise 43 yaşındadır. Ünlü sunucu Zahide Yetiş sosyal medya hesabı üzerinden deniz kenarının videosunu çekerek şu ifadeleri kullandı: “bu güzelliğe hayran olmamak mümkün mü?” Sosyal medya hesabını çok aktif kullanan Zahide Yetiş ünlü arkadaşı Müge Ablı’yı da hiçbir zaman yalnız bırakmamakta her an yanında olmaktadır. Şimdilerde oğlu Aras ve hayat arkadaşı Cem Arısoy ile tatil yapmaktadır. Yaptığı tatilden büyük keyif alan Zahide Yetiş o anlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...