Fuat Uğur yazdı Türkiye'yi sokak köpeklerine mi teslim edeceksiniz!

TV100 yazarı Fuat Uğur ' Türkiye'yi sokak köpeklerine mi teslim edeceksiniz!' başlıklı yazısıyla çocuklarımız sokak köpeklerinin tehdidi altında olduğuna belirtti. Ve yetkililere seslendi.

Fuat Uğur yazdı Türkiye'yi sokak köpeklerine mi teslim edeceksiniz!

TV100 yazarı Fuat Uğur sokaklarda bekleyen büyük tehlikeye dikkat çekerek 'Bu seslenişimin muhatabı yalnızca hükümet değil. Ölüm sessizliğine gömülen, birbirlerini ısıran muhalefete ve muhalif belediye başkanlarına aynı zamanda.' dedi ve 'Türkiye’yi kuduz köpeklere mi teslim edeceksiniz?' başlıklı yazısını kaleme aldı. 

Fuat Uğur, 'Türkiye’nin karşı karşıya bulunduğu iki büyük tehlike mevcut şu anda. Biri, başıboş sokak köpeklerinin katlettiği yavrularımız ve bu katliamı seyredenler. Daha tehlikelisi köpeklerin ısırması sonucu kuduz olup trajik biçimde hayatını kaybeden çocuklar. Diğer en büyük tehlike de kudurmuş gibi saldıran ırkçılar.' ifadelerini kullandığı yazısının ayrntıları ise şöyle:  

DÜNYANIN HİÇBİR ÜLKESİNDE BÖYLE BİR TABLO YOK

'Çocuklarımız sokak köpeklerinin tehdidi altında. Geçen yıl 48 çocuk ve yetişkin köpekler tarafından öldürüldü. Aşağıdaki şu fotoğrafa bakın. Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir tablo yok. Okuldan çıkıp evlerine gitmek isteyen çocuklar sokaktaki köpeklerin gitmesini bekliyor.'

Sokak köpeklerine karşı müsamaha akıl tutulması boyutunda. Tyche Kairos adlı “hayvansever” bir YouTuber’ın şu sözlerine dikkat edin lütfen:

“Köpeklerimize bir şey olursa yarın köşe başında çocuklarınızın ölüsünü bulursunuz. Benim çocuğuma laf ettirmem dersen, yarın köşe başında ölüsünü bulursun. Çocuklarınızı ya siz çırpıcaksınız (döveceksiniz) ya da biz çırpıcaz”

Fuat Uğur yazısının devamı için >>>

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi