Ali Karahasanoğlu: “6’lı masa fırsatı kaçırılmasın”

Gazeteci Ali Karahasanoğlu, "“6’lı masa fırsatı kaçırılmasın”" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteoku.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Ali Karahasanoğlu'nun yazısı:

28 Şubatçı, generallik rütbesi sökülen Çetin Doğan, cezaevinden Cumhuriyet gazetesine bir mektup göndermiş..

28 Şubat Davası’nda darbeye teşebbüs edenler listesinde olduğu için mahkumiyet kararı alan ve halen de cezaevinde bulunan Çetin Doğan “Yurdumun güzel insanları bir tür açık cezaevinde yaşarken, yaşamın kıyısına yaklaşmış ‘eki bir tüfek’ olan bana ömür boyu parmaklıklar ardına konmak vız geliyor” diye başlamış..

Bu ülkenin üniversitelerine, asgarisinden kız öğrencilerin % 25’i, başörtü yasağı ile devam edememe ile karşı karşıya olduğu dönemleri özgür, her kıyafetten insanın üniversiteye serbestçe gidebildiği bu günleri ise “açık cezaevi” olarak nitelendiren Çetin Doğan (her seferinde elim ‘emekli general’ diye yazmaya giderken, duruyorum.. ‘Hayır generallik rütbesi alındı.. Artık o kişi emekli general değil’ diyor ve kendimi frenliyorum.. Bu ve benzeri darbecilerin rütbesi “millet adına verilen karar” ile söküldüğü için de, bu millete şükranlarımı arzediyorum.) şöyle devam etmiş:

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!