Abdulkadir Selvi: İmamoğlu bekleyecek, Kılıçdaroğlu ortak aday

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, "İmamoğlu bekleyecek, Kılıçdaroğlu ortak aday" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteoku.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Abdulkadir Selvi'nin yazısı:

Hani şampiyonluğa en yakın takımlar için, “Şampi” başlıkları atılır ya, Kılıçdaroğlu’nun ortak cumhurbaşkanı adaylığı konusu da öyle bir noktaya geldi.
O nedenle yazımın başlığını, “İmamoğlu bekleyecek, Kılıçdaroğlu ortak aday” diye yazdım. Kılıçdaroğlu’nun ortak adaylığına diğer partiler ikna oldu. Bir tek Akşener kalmıştı. İYİ Parti’de de artık Kılıçdaroğlu’nun adaylığı kabullenilmiş durumda. Ona uygun modeller konuşulmaya başlandı.

Meral Akşener, pazartesi günü partisinin başkanlık divanını topladı. Toplantıda cumhurbaşkanı adayı kim olmalı ve aday nasıl belirlenmeli sorusu tartışmaya açıldı.

Meral Akşener’in toplantının başından sonuna kadar tartışmayı izlediği, not aldığı ama herhangi bir yorum yapmadığı söyleniyor. Bir isim ön plana çıkmıyor. Ama İmamoğlu’nun üzerinde duruyorlar. Bir de Kılıçdaroğlu’na karşı direnç devam ediyor.

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Gökhan, ‘Zan’ altında Gökhan, ‘Zan’ altında
Genelkurmay belgelerine göre o sayı asla öyle değil Genelkurmay belgelerine göre o sayı asla öyle değil
Öğretmenim Ali Sirmen Öğretmenim Ali Sirmen
Bir ‘anıt adam’: Ali Sirmen Bir ‘anıt adam’: Ali Sirmen
Halvette düzenlenen işret meclisleri Halvette düzenlenen işret meclisleri
İyi insan İyi insan
Ali Sirmen’in ardından Ali Sirmen’in ardından
Belediyelere para yetişmiyor Belediyelere para yetişmiyor