Hande Akın Kimdir?

Hande Akın... Birbirimizden öğrenerek, birbirimize destek vererek geliştiğimize, hepimizin birbirinden ilham aldığına ve her bireyin kendini şifalandırabileceğine inancı olan Hande Akın cevapla.tv ailesine katıldı. 

1977 İstanbul doğumlu. Şişli Terakki Lisesi’nde okudu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV-Sinema Bölümü’nden mezunu.

15 yıl reklam sektöründe prodüksiyon ve müşteri ilişkileri yöneticilikleri yaptı. 28 yaşlarında başlayan sorgulama, kendini keşfetme, tanıma, anlama macerasında 33. yaşı milat oldu. Reklamcılıkla vedalaştı. Aldığı ve almakta olduğu sayısını artık hatırlamadığı pek çok eğitim, seminer oldu. Kişisel gelişim alanında yaşam koçluğu yapmaya başladığı yıl 2010… Kendi şirketi; “Ben zamanı”nı da 2010’da kurdu. Bu slogandan hareketle; EFT (Duygulardan Özgürleşme Tekniği), REGRESYON teknikleriyle harmanladığı kalbinin rehberliğinde özgün bireysel çalışmalarımın yanı sıra kişisel gelişime dair eğitimler, seminerler veriyor. İlham veren, motive eden, umudu yeniden yeşerten kitlelere özel konuşmalar yapıyor. Kitabı “Kadın Olmak” 2014’te çıktı. 2015 ve 2016 yıllarında televizyon programı hazırlayıp, sundu. 

                   

Uzmanı olduğu konular ve dolu dolu kariyeriyle Hande Akın, iletişim ve ilişkilerle ilgili tüm sorunlarınızı cevapla.tv'de cevaplıyor.

Regresyon & EFT Terapisti,
İletişim & İlişki Uzmanı, Yaşam Koçu
İlham veren konuşmacı...

Hande Akın bütün sorularınıza Cevapla.TV aracılığı ile cevap veriyor.

BAZI YAZILARI
TÜM YAZILARI