Gülay Erdemli Kimdir?

Star Gazetesiyazarı Gülay Erdemli  Şu anda Star gazetesinde köşe yazan Gülay Erdemli, Sabah gazetesinin eklerinden sorumlu yöneticisi iken bu gazetenin ekleri bünyesinde şans verdiği genç kalemlerin bir kısmının yayın dünyasında tutunmalarını sağlamış olan başarılı bir yöneticidir. Erdemli'nin başarılı yönetiminin arkasından Star gazetesinin kendisine yaptığı teklifi değerlendirmesi sonucu Star gazetesi bünyesine katılması, onun hayatındaki Star macerasının başlaması ile sonuçlandı.  

Bu gazetenin ekler sorumlusu olan Gülay Erdemli, bir sene kadar sürdürdüğü görevinden sonra 2007 senesinin Temmuz ayında Star gazetesinin okur temsilciliği görevini üstlenmiştir. Okurlar ile yazarlar arasında omndusman görevini başarıyla sürdüren Erdemli, okurların gazete içerisindeki sesi, savunucusu ve temsilcisi olma vazifesini iyi bir şekilde görmektedir. Gülay Erdemli'nin yazdığı konular daha çok güncel üzerinedir. Yazılı basının güncelliğini koruyup korumayacağı ile ilgili soruşturmaları ilgiyle takip edilmiştir. Bu tip yazılarıyla yazar kendine has bir okuyucu kitlesi edinmiştir.

BAZI YAZILARI
Sıkıldık artık... 24 Haziran 2012 | 246 Okunma Ölüm böyle gitti 03 Haziran 2012 | 206 Okunma ‘Biz eleştirmeye devam edeceğiz’ 27 Mayıs 2012 | 277 Okunma Fotoğraf meseleleri 06 Mayıs 2012 | 308 Okunma
TÜM YAZILARI