Ezgi Koçak Kimdir?

Ezgi Koçak... Kadının gücüne ve kadınların iyileştirme yeteneğine inanan Rumeli 70 Eczanesi’nin sahibi Ezgi Koçak, merak edilen soruları Cevapla.tv mikrofonlarına cevaplıyor.  

Rumeli 70 Eczanesi, Nişantaşı’nda, tarihi görünümüne karşın aslında 18 ay önce açılmış olan farklı bir eczane. Onu farklı yapan ise tasarımı ve ilgi çeken vitrini. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da da birçok yayın tarafından haber olan eczane, son zamanlarda “Kadın İyileştirir” yazısı ile dikkat çekiyor. Vitrininde; Zübeyde Hanım, Adile Naşit, Suna Kıraç, Muazzez İlmiye Çığ, Mualla Eyüboğlu, Semiha Es gibi tarihin önemli kadınlarının fotoğraflarına yer vererek farkını dışarıdan da belli ediyor.

Eczanenin sahibi Ezgi Koçak; daha önce Kartal’da bir eczanesi varken 15 yıl boyunca birçok öğrenciye burs vererek eğitimlerine destek olmuş. KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) ile birlikte kurumsal olarak sosyal sorumluluğa adım atan eczane, sevginin en iyi şifa olduğuna inanıyor.

Ezgi Koçak’ın mesleğinde fark yarattığı bir diğer projesi ise; formülü üzerinde çalıştığı ve patent süreci devam eden ürünlerini “RP70” markası adı altında çıkararak kendi ilaç markasını yaratmak.

“Kadın İyileştirir” slogani ile ilaçlarının yanında; güler yüz, samimimet ve sevginin gücünü kullanarak şifa dağıtıyor ve mesleğinde fark yaratıyor.

Ezgi Koçak bütün sorularınıza Cevapla.TV aracılığı ile cevap veriyor.

BAZI YAZILARI
TÜM YAZILARI