İnternet efsanesi Vodafone reklamının yüzü oldu!

Uzun süredir internette meşhur bir meme olan "Hide the Pain Harold" Vodafone reklam yüzü oldu. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

İnternet efsanesi Vodafone reklamının yüzü oldu!

Uzun yıllar boyunca internette fenomen bir meme olan ve Hide The Pain Harold olarak bilinen amca Vodafone reklam yüzü oldu. Özellikle 9gag gibi platformlarda meşhur olan meme şimdi dünya genelinde hizmet veren telekomünikasyon şirketi Vodafone için karşımıza çıktı.

Şirketin yeni reklamlarında internetin tanınan yüzlerinden ‘Hide The Pain Harold’u kullandı. Hide The Pain Harold meme'inin çıkış noktası ise ilginç. İnternette fenomen hale gelen yaşlı adam aslında bir Shutterstock fotoğrafı için kamera karşısına geçmiş. Ancak gülümserken "acısını saklamaya çalışan" bir ifade kullandığı için fotoğraf kısa sürede internette fenomen olmuş. Bu olayın ardından popülerliği artan adam şimdi reklam filmlerinde yer alıyor.

İnternet efsanesi Vodafone reklamının yüzü oldu!

Küresel telekomünikasyon şirketi Vodafone akılda kalacak bir reklam projesi oluşturarak Hide The Pain  Harold ile işbirliği yapmış. Reklam filminde karakter yaşadığı durumlardan duyduğu rahatsızlığı bastırıyor çünkü yeniden başlatılan 'Vodafone Happy' programının kazananı olarak seçildiğine dair bir bildirim alıyor. Vodafone Happy Programı, müşterileri sadakatlerinden ötürü Dubai gezisi, MINI Full Electric araba ve L5 lazer televizyon gibi ödüllerle ödüllendiren bir program.

İnternette popüler bir meme olmaktan farklı markaların reklam yüzü olmaya kadar gelen süreç oldukça ilgi çekici diyebiliriz. Siz bu meme'i daha önceden tanıyor muydunuz? Yorumlarda bize bildirmeyi unutmayın.