Müjdeli haber geldi! Emeklilere 100'üncü yıl ikramiyesi kapıda! İşte konuşulan rakam

Emekliler için yapılması beklenen ek zam çalışmaları tüm hızıyla sürerken evindirici bir haber daha geldi. Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla verilmesi planan bayram ikramiyesi rakamlarında uzlaşı sağlandı. Peki 100. Yıl ikramiyesi ne kadar? İyileştirme, ara zam sonrası emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi. İşte ayrıntılar haberimizde...

Müjdeli haber geldi! Emeklilere 100'üncü yıl ikramiyesi kapıda! İşte konuşulan rakam - Resim: 1

Milyonlarca emekli maaşlarına yapılacak olan ara zammı beklerken sevindirici haber geldi. Emeklilere Cumhuriyetin 100. yılına özel vermesi planlanan Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi rakamları belli oldu.

Müjdeli haber geldi! Emeklilere 100'üncü yıl ikramiyesi kapıda! İşte konuşulan rakam - Resim: 2

Emekliler için yapılacak olan zam çalışmaları tüm hızıyla sürerken öte yandan kulislerde Cumhuriyetin 100'üncü yılı sebebiyle emekliye tek seferlik üçüncü ikramiye verileceği yönünde iddialar da var. İlk olarak masaya net rakam geldiği ve bu rakam üzerinde uzlaşı sağlandığı belirtiliyor.

Müjdeli haber geldi! Emeklilere 100'üncü yıl ikramiyesi kapıda! İşte konuşulan rakam - Resim: 3

Milyonlarca vatandaşın gelirini artıracak emekliye zam düzenlemesi masada yer alırken bir de ikramiye ödenmesi gündeme geldi.

Müjdeli haber geldi! Emeklilere 100'üncü yıl ikramiyesi kapıda! İşte konuşulan rakam - Resim: 4

Sabah gazetesinin haberine göre; bu yıl Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla bir üçüncü ikramiye ödenmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı uzmanlarının hazırlık yaptığı öğrenildi.