Xiaomi POCO C50 için müjdeli haber!

Xiaomi POCO C50 daha önce bazı pazarlarda piyasaya sürülmemişti. Şimdi cihaz yeni bir listede kendini gösterdi. İşte tüm detaylar.

Xiaomi POCO C50 için müjdeli haber!

Geçen ay POCO, C40 akıllı telefonunu küresel pazara sunmuştu. Söz konusu cihaz JLQ işlemcili ilk akıllı telefon olarak çıkış yaptı. Ancak, cihaz bazı pazarlarda piyasaya sürülmedi. Bu pazarlardan birisi de Hindistan idi. Şimdi, IMEI veritabanında POCO C50 takma adıyla bir cihaz belirdi ve böylece cihazın daha önce piyasaya sürülmediği pazarlara da geleceği belli oldu.

Xiaomi POCO C50 için müjdeli haber!

Xiaomi POCO C50 için müjdeli haber! - Resim : 1

Xiaomiui tarafından tespit edilen akıllı telefon 220733SPI model numarasına sahip. Bu model numarası daha önce BIS sertifikasında yer aldı ve muhtemelen yeniden markalanmış bir Redmi A1 olacak. Önceki raporlar, Redmi A1'in Hindistan'da hem Redmi hem de POCO markaları altında piyasaya sürüleceğini belirtti. Ek olarak, POCO Hindistan başkanı Himanshu Tandon kısa süre önce POCO C40'ın Hindistan pazarında piyasaya sürülmeyeceğini açıkladı. Himanshu, bir kullanıcının sorgusuna “5 seriye geçiş yaptık. Yani C40 gelmeyecek” cevabını vermişti. POCO C50'den neler beklenebileceği hakkında bir fikir edinmek için Redmi A1'de bulunan tüm bilgilere bir göz atalım.

Yakın tarihli bir Geekbench listesine göre Redmi A1, dört çekirdekli MediaTek Helio A22 yonga seti ile gelecek. 3GB RAM'e ve Android 12 tabanlı bir işletim sistemine sahip olacak. Bunun dışında FCC listesi, cihazın 164,67 mm uzunluğunda ve 76,56 mm genişliğinde olduğunu ortaya koyuyor. Cihaz, 2.4GHz WiFi ve Bluetooth bağlantısını destekleyecektir. Cihazın diğer özellikleri ise hala gizli.