Emeklilerin gözü kulağı 29 Ekim'de! Cumhuriyet ikramiyesi ile ilgili flaş gelişme!

Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla verilmesi planan bayram ikramiyesinin 5 bin TL olacağı ve hazırlıkların sürdüğü konuşuluyordu. İyileştirme, ara zam sonrası emeklilere bayram ikramiyesi verilecek mi? Emeklilerin yüzünü güldürecek ikramiye için gözler yapılacak açıklamada..

Emeklilerin gözü kulağı 29 Ekim'de! Cumhuriyet ikramiyesi ile ilgili flaş gelişme! - Resim: 1

Bu yıl Cumhuriyet'in 100. Yılı dolayısıyla, üçüncü ikramiye ödenmesi gündeme geldi. Emeklilerin yüzünü güldürecek ikramiye için gözler yapılacak açıklamada... İkramiyenin 5 bin TL olacağı ve hazırlıkların sürdüğü konuşuluyordu.

Emeklilerin gözü kulağı 29 Ekim'de! Cumhuriyet ikramiyesi ile ilgili flaş gelişme! - Resim: 2

Bu yıl Cumhuriyet'in 100. Yılı dolayısıyla, emeklilere bir defaya mahsus ikramiye verileceği bunun için çalışmaların devam ettiği ve bakanlıkların çalışmalarını tamamlamasının ardından 29 Ekim öncesi milyonların beklediği açıklamanın yapılacağı konuşuluyordu.

Emeklilerin gözü kulağı 29 Ekim'de! Cumhuriyet ikramiyesi ile ilgili flaş gelişme! - Resim: 3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptığı son açıklamada "Bakanlıklarımız bu konuda hem emeklilerimizin bize gelen taleplerini karşılamak noktasında hem de bütçe dengesi pozisyonundaki hususu masaya yatırmak suretiyle en doğru kararı vermek için çalışmalarını hızla yapıyorlar." dedi.

Emeklilerin gözü kulağı 29 Ekim'de! Cumhuriyet ikramiyesi ile ilgili flaş gelişme! - Resim: 4

Hayat pahalılığı ile boğuşan, emeklilerin gözü kulağı 29 Ekim'de verileceği öne sürülen 5 bin TL ikramiyeye çevrildi.

Halk TV'den Olcay Aydilek'in iddiasına göre ikramiye için bir hazırlığın olmadığını belirtildi. Aydilek haberinde şunları kaydetti: