Emekli ve memura ek zam ve refah payı geliyor

Milyonlarca emekli ve memura ek zam ve refah payı geliyor. Son dakika emeklilere refah payı ve ek zam müjdesi.

Emekli ve memura ek zam ve refah payı geliyor

Geçinmekte zorlanan en büyük kesim olan Emekliler ve memurlar için ek zam ve rerah payı geliyor. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen genel başkanı Önder Kahveci, Mart ayı enflasyon rakamları sonrası memur ve emekli maaşlarına ek zam ve refah payı talep etti.

TÜİK, Mart ayı enflasyon rakamlarını %226, yıllık bazda ise %38,10 olarak açıklaması ardından ilk üç ay TFE %10,06'ya ulaştı. Memur maaşları ve emekli maaşları şimdiden eridi. Enflasyon artmaya devam edeceği için memur ve emekli maaşlarına refah payı ve ek zam talep ediliyor.

MAAŞ ARTIŞLARI ENFLASYONA GÖRE YAPILMASIN

Türkiye Kamu-sen, enflasyona bağlı maaş artışlarının kamu çalışanları ve emekliler için yeterli olmadığı dile getirerek, ancak ek zam ve refah payı ile emekli ve memurun ezdirilmeyeceğini ifade etti.

EK ZAM VE REFAH PAYI GELİYOR

Kamu çalışanları ve emekliler için ek zam ve refah payı verilmesi gerektiğini ifade eden kahveci, TBMM'nin önceliğini ekonomik sorunları çözmek olmalı dedi.

TBMM GELMESİ BEKLENİYOR!

TBMM'de emekli ve memurlar için ek zam ve refah payı gelmesi bekleniyor. TBMM, Nisan ayında emekliye ek zam ve refah payı çalışmalarına başlayacağı ve seçim için hükümetinde refah payı ve ek zam vermeye yakın olduğu öğrenildi.

ÇOK OKUNAN HABERLER
EYT'de staj ve çıraklık için yeni gelişme; Açıklama yapıldı, gözler orada EYT'de staj ve çıraklık için yeni gelişme; Açıklama yapıldı, gözler orada
Şimdi yandık; Savaş nedeni olur! Türkiye'de tonlarcası var Şimdi yandık; Savaş nedeni olur! Türkiye'de tonlarcası var
SGK'dan yeni müjde; Hiç çalışmadan emekli maaşı alıyorsunuz SGK'dan yeni müjde; Hiç çalışmadan emekli maaşı alıyorsunuz
4.664 TL devlet desteği açıklandı! Başvuru yapanlara nakit ödeme! 4.664 TL devlet desteği açıklandı! Başvuru yapanlara nakit ödeme!
Gençler bağımlı oldu! Hepsi tüketiyor! Bağırsak kanserinin başlıca nedeniymiş Gençler bağımlı oldu! Hepsi tüketiyor! Bağırsak kanserinin başlıca nedeniymiş
1 Milyon TL'nin taksiti duyuruldu; Akbank ve Garanti'den ucuz konut kredisi! 1 Milyon TL'nin taksiti duyuruldu; Akbank ve Garanti'den ucuz konut kredisi!
SON HABERLER
Altın, dolar, gümüş mü? İslam Memiş açıkladı! Kıyıda, köşede varsa... Altın, dolar, gümüş mü? İslam Memiş açıkladı! Kıyıda, köşede varsa...
Türkiye düşmana korku salıyor; Tarih verildi! Müthiş haber Türkiye düşmana korku salıyor; Tarih verildi! Müthiş haber
Asgari ücrete ilave zam; Temmuz’da beklenen artış belli oldu Asgari ücrete ilave zam; Temmuz’da beklenen artış belli oldu
Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'dan korkutan haber; Moraller bozuk Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'dan korkutan haber; Moraller bozuk
3.6 milyon TL konut kredisi kampanyası! Vakıfbank aylık ödenecek taksiti açıkladı! 3.6 milyon TL konut kredisi kampanyası! Vakıfbank aylık ödenecek taksiti açıkladı!
4.664 TL devlet desteği açıklandı! Başvuru yapanlara nakit ödeme! 4.664 TL devlet desteği açıklandı! Başvuru yapanlara nakit ödeme!
Arka Sokaklar dizisinde ortalık karıştı; O isimler veda etti Arka Sokaklar dizisinde ortalık karıştı; O isimler veda etti
Bir Zamanlar İstanbul dizisi izleyenleri dumur etti; Alina Boz... Bir Zamanlar İstanbul dizisi izleyenleri dumur etti; Alina Boz...